Haberler

Kavgayı Ayıranı Öldüren Katil Zanlısı: Kendi İşine Baksaydı Böyle Olmazdı

Güncelleme:

Adana'da evinde beslediği hayvanlara belediye ekiplerinin el koyması nedeniyle çıkan kavgayı ayırmak isteyen komşusunu silahla vurarak öldüren zanlı, "Kendi işine baksaydı, böyle olmazdı" dedi.

Adana'da evinde beslediği köpek ve güvercinlere belediye ekiplerinin el koyması nedeniyle çıkan kavgayı ayırmak isteyen komşusu 49 yaşındaki Mehmet Kurt'u pompalı tüfekle başından vurarak öldüren 32 yaşındaki Hüsmen Serçe, "Kendi işine baksaydı, böyle olmazdı" dedi.

KOMŞULAR ŞİKAYET ETTİ, BELEDİYE EKİPLERİ HAYVANLARA EL KOYDU

Merkez Yüreğir İlçesi'nin Sarıçam Mahallesi'nde meydana gelen olayda, iddiaya göre, Hüsmen Serçe'nin evinde beslediği köpek ve güvercinlerden rahatsız olan komşuları, "Koku yapıyor, hayvanlara da eziyet ediyor" diyerek şikayetçi oldu. Vatandaşların şikayeti üzerine eve gelen belediye ekipleri köpek ve güvercinlere el koyup, Serçe'ye de idari para cezası yazdı.

KAVGAYI AYIRAN ESNAFI, DÜKKANINDA VURDU

Bunun üzerine öfkeye kapılan Hüsmen Serçe ile yakınları kendilerini şikayet eden komşularıyla kavga etti. Aynı sokakta bakkallık yapan Mehmet Kurt da tarafların arasına girip kavgaya müdahale etti. Olay yerinden ayrılan Hüsmen Serçe, bir süre sonra evden aldığı pompalı tüfekle geri dönüp Mehmet Kurt'u bakkal dükkanda vurdu. Ağır yaralanan Kurt, kaldırıldığı Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

"HERKES KENDİ İŞİNE BAKSAYDI, SONU BÖYLE OLMAZDI"

Kaçmak isterken yakalanan katil şüphelisi Hüsmen Serçe, ifadesinde, "Olaydan önce Akıncılar Polis Merkezi'nin önünde Mehmet Kurt'un akrabası olan 3 kişi beni dövdü. Sonra da şikayet ettiler, güvercinler ve köpeğe belediye el koydu. Mehmet Kurt aralamaya çalışınca kendi sonunu hazırladı. Herkes kendi işini baksaydı, sonu böyle olmazdı" dedi.

Emniyet Müdürlüğü'ndeki ifadesinin ardından adliyeye sevk edilen Hüsmen Serçe ise tutuklandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sarıçam Yüreğir Yaşam Güncel Haberler

500

Yorumlar (20)

FATMA BERLIN IZMIRmobilWeb@haberler.com:

Pis serefsiz Katil Allah belani versin acimasiz kopek

6
1
yanıtYanıtla
UYAN TÜRKİYEMMobil-ANDROID:

Umarim hapishanede sabunu elinden düşürür sun

5
2
yanıtYanıtla
bahtı kara:

ruh hastası insanlık insaf yoksunu herif sana insan bile demek insanlık suçudur.

4
2
yanıtYanıtla
hasan sivriMobil-ANDROID:

besle artik hapisde guvercinleri mal

5
1
yanıtYanıtla
Zaza23mobilWeb@haberler.com:

Allah senin belanı versin gitte içerde sürün şimdi.birde seni içerde besleyecek devletimize yazık her yediğin lokma zehir olsun sana

5
1
yanıtYanıtla
adam haklı:

adam haklı bence bir insanın üzerine bukadar gidilmez zevkler ve renkler tartışılmaz adam seviyormuş demekki hayvanları ne var bunda çekemeyenler utansın bence

2
3
yanıtYanıtla
KÖPEKÇİLER BAŞA BELA:

KÖPEK BESLEME İŞİ TÜRKİYEDE BAŞLI BAŞINA SORUN. APARTMAN DAİRESİNDE KÖPEK BESLİYORLAR AVLADIĞI ZAMAN EN ALTTAN EN ÜSTE KADAR VATANDAŞ RAHATSIZ OLUYOR ŞİKAYET ETTİĞİNDE BÖYLE PSİKOPATLARLA UĞRAŞ DUR. YASALARDAKİ BOŞLUK BİR YASAYLA DÜZENLENMELİ.

5
0
yanıtYanıtla
BÖYLE ADALET OLMAZMobil-ANDROID:

yine mi adana pessssss artık

4
0
yanıtYanıtla
Malum VatandasMobil-IOS:

Yine mi adana

3
1
yanıtYanıtla
siliciMobil-ANDROID:

kanıbozuk

1
3
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title