Haberler

Kavgaya Karışan Mahalleliler Otomobili Taşladı

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde aralarında husumet bulunan iki kişinin kavgasına karışan mahalle sakinleri, taraflardan birini darp ederek otomobilini taşladı.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde aralarında husumet bulunan iki kişinin kavgasına karışan mahalle sakinleri, taraflardan birini darp ederek otomobilini taşladı.

Olay, Belen Mahallesi Afet Konutları mevkisinde meydana geldi. İddiaya göre, bir süredir aralarında husumet bulunan D.S. ile H.A. Afet Konutları girişinde karşılaştı. 67 SF 557 plakalı otomobilinden inen H.A. ile D.S. tartışmaya başladı. Kavganın büyümesiyle mahalle sakinleri ve D.S., H.A'ya ait otomobili taş yağmuruna tuttu. H.A. ise kavganın büyümesi üzerine olay yerinden kaçtı. Olay yerine gelen polis, D.S. ve görgü şahitlerini ekip aracına bindirdi. Polis, D.S.'ye ait motosiklette yaptığı aramada 1 adet silah ele geçirdi. Ekip araçlarına bindirilen D.S. ve görgü tanıkları Bağlık polis karakoluna getirildi. Olayda camları kırılan otomobil de Bağlık polis karakolu parkına çekildi.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Zonguldak Belen Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title