Haberler

Kavga Ettiği Kişilere Otomobiliyle Çarptı

Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde bir kişinin, otomobilini düğünde kavga ettiği kişilerin üzerine sürmesi güvenlik kameralarınca kaydedildi.

Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde bir kişinin, otomobilini düğünde kavga ettiği kişilerin üzerine sürmesi güvenlik kameralarınca kaydedildi.

Alınan bilgiye göre, dün akşam bir düğün salonunda Özcan A. (20) ile Mertcan D. arasında bilinmeyen bir nedenle kavga çıktı.

Düğündeki misafirlerin ayırdığı kavganın ardından olay yerinden ayrılan Özcan A, salonun önünden otomobiliyle geçerken yolun kenarında yürüyen Mertcan D. ve arkadaşlarını fark etti.

Özcan A, yanlarından geçtiği sırada ani bir manevrayla aracını grubun üzerine sürdü. Olayda, otomobilin çarptığı Yakup S, Zekeriya Y, Sedat D. ve Mertcan D. yaralandı.

Yaralananlar olay yerine gelen sağlık ekiplerince Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Olay yerinden kaçan Özcan A. ise babası tarafından polis ekiplerine teslim edildi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan Özcan A, savcılık ifadesinin ardından tutuklama istemiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi.

Öte yandan, düğündeki kavga ile otomobilin yolda yürüyen gruba çarpma anı güvenlik kameralarına yansıdı.

Kayıtlarda, Özcan A'nın düğün salonunda arkasından geçen Mertcan D'ye dirsek atması ve bunun üzerine çıkan kavganın misafirler tarafından yatıştırılması görülüyor. Diğer görüntülerde ise Özcan A'nın otomobili, yolda yürüyen Mertcan D. ve arkadaşlarının üzerine sürerek, bu kişilere araçla çarptığı görülüyor.

Kaynak: AA / Güncel

Dilovası Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title