Haberler

Kavaklıdere Spor Salonuna Kavuşuyor

Güncelleme:

İlçe olduğundan beri ufak bir saha dan başka her hangi bir spor merkezi buunmayan Kavaklıdere'de Gençler Bitim aşamasına gelmiş Spor Salonu için gün sayıyorlar.


250 Seyirci kapasiteli Kavaklıdere Spor Salonu ilçede ki spor etkinliklerine büyük ivme sağlayacak. İlçe Merkezinde bulunan en büyük kapalı alan olarak bir çok etkinliğe de evsahipliği yapabilecek.

Kavaklıdere'nin havası ile coğrafyası ile Allahın yarattığı çok güzel beldelerden biri olduğunu söyleyen Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker; Kavaklıdere'ye ilk gittiğimizde ordaki gençler ve çocuklarımız için daha doğrusu her kesimden vatandaşımız için spor yapılabilecek bir alan olmadığını tespit ettik. Hemen Kavaklıdere için çalışmalar yürüttük, şükürler olsun ki kısa bir sure içinde Salonumuzu bitim aşamasına geldik. Şu anda çevre düzenlemesini yapıyoruz.En kısa sürede Salonumuzu Kavaklıdereli vatandaşlarımızın hizmetine açacağımız için çok mutluyuz dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Kavaklıdere Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title