Haberler

Kavaklı Kapalı Havuz ve Spor Merkezi Açıldı

Beylikdüzü'ndeki Kavaklı Kapalı Havuz ve Spor Merkezi açıldı.

Beylikdüzü'ndeki Kavaklı Kapalı Havuz ve Spor Merkezi açıldı.

Beylikdüzü Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, açılış, Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve merkezin yapımına katkı sağlayan iş adamları tarafından kurdele kesilerek gerçekleştirildi.

İmamoğlu, merkezin hayırlı olmasını dileyerek, vatandaşların tesise sahip çıkmasını istedi.

Merkezin yapılmasında emeği geçen iş adamlarına teşekkür eden İmamoğlu, çocuklar için düzenlenecek yaz ve kış spor okullarının ücretsiz olacağını kaydetti.

İmamoğlu, "Özellikle İhlas 2 ve Marmara arasında kalan hizmet noksanlığını çok hızlı bir şekilde sizlere unutturmak istiyoruz" ifadesini kullandı.

İlçe çapında birçok projenin hızla devam ettiğini vurgulayan İmamoğlu, "Yaşam Vadisi'nin bir bölümünün yer aldığı Volvo Kavşağı bölgesinde 50 bin metrekarelik kapalı havuz ve çok amaçlı spor sahalarının inşaatı başladı. Sahil Mahallesi'nde deniz ve peyzaj düzenlemeleri yapıldı. 2 bin 500 kişilik amfi tiyatro da yakın zamanda hizmete açılacak" değerlendirmesinde bulundu.

Toplam 2 bin metrekare alana sahip Kavaklı Kapalı Havuz ve Spor Merkezi'nde 200 metrekare yetişkin ve 20 metrekare çocuk olmak üzere kapalı havuzlar yer alıyor. Merkezde hamam, sauna, buhar odası, kafeterya, revir, soyunma odaları, spa, fitness ve duşlar bulunuyor.

Tesiste ayrıca bayan saati uygulaması olacak. Spor merkezine kayıtlar 8 Haziran Pazartesi günü başlayacak ve özellikle Kavaklı, Marmara ve Yakuplu gibi yakın çevrede ikamet eden vatandaşlara avantajlı fiyatlar sunulacak. 5-12 yaş arası ise ücretsiz olacak.

Kaynak: AA / Yerel

Beylikdüzü Belediyesi Ekrem İmamoğlu Marmara Kavaklı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title