Haberler

Kavak Ülkü Ocaklarından Sonbahar Şenliği

Kavak Ülkü Ocakları tarafından Sonbahar Şenliği düzenlendi.

Kavak Ülkü Ocakları tarafından Sonbahar Şenliği düzenlendi.

19 Mayıs Mahallesi'nde bir düğün salonunda düzenlenen etkinliğe Kavak Belediye Başkanı Şerif Ün, MHP İlçe Başkanı Cahit Kamber, Samsun Ülkü Ocakları Teşkilatlarından Sorumlu Başkan Kürşat Geze, İlçe Ülkü Ocakları Başkanı Gökhan Atıcı ile Ülkü Ocakları üyesi gençler ve vatandaşlar katıldı.

Şenlikte Ülkü Ocakları Genel Merkezi ses sanatçısı Ferhat Hantal ve saz ekibi türküler ve hareketli parçalar seslendirerek katılımcıları eğlendirdi.

Samsun Ülkü Ocakları Teşkilatlarından Sorumlu Başkanı Kürşat Geze, etkinlikte yaptığı konuşmada katılımcılara teşekkür ederek, birlik ve beraberlikten güç ve kuvvet doğacağını söyledi.

Geze,  " Türk'ün, Türk'ten başka dostu yoktur.  Filistin, Mısır, Suriye ve diğer Müslüman ülkelerde yapılan katliamlara seyirci ülkeleri görüyoruz. Bizleri tahrik edenlere, bölmek isteyenlere aldanmayalım. Bütünleşelim, birlik olalım. Bu vatan hepimizin, vatanımızı koruyalım.  Bayrağımız inmesin, ezanımız susmasın" dedi.

Kavak Ülkü Ocakları Başkanı Gökhan Atıcı, Ülkü Ocakları tarafından düzenlenen şenlikle hiçbir siyasi amaçlarının olmadığını İfade etti.

Atıcı, " Bu yıl üçüncüsünü düzenlediğimiz şenlik kesinlikle siyasi amaçlı değildir. Biz ilçe halkı olarak, kardeşiz, arkadaşız, dostuz. Herkesin görüşüne saygımız sonsuzdur. Bundan böyle düzenleyeceğimiz şenlikleri geleneksel hale getireceğiz" diye konuştu. - Samsun

Kaynak: AA / Yerel

Şerif Ün 19 Mayıs Samsun Kavak Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title