Haberler

Kavak'ta Susuzluğa Tankerli Çözüm

Güncelleme:

Kavak'ta kuraklık nedeni ile su kesintileri yaşanırken SASKİ, Güven Göleti'nden su taşıyor.

Kavak ilçesinde kuraklık nedeni ile su kesintileri yaşanırken SASKİ, Güven Göleti'nden tankerlerle aldığı suyu depolara aktarıyor.

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, havaların kurak gitmesi nedeniyle pek çok ilçede olduğu gibi Kavak'ta da su sıkıntısı yaşandığına işaret etti.

Bunu doğal afet olarak nitelendirdiklerini vurgulayan Sarıcaoğlu, susuzluğa çözüm için SASKİ'nin tankerlerle Güven Göleti'nden aldığı suyu ilçe halkının kullanımı için su deposuna aktardığını anlattı.

Bazı vatandaşların tepkisi ile karşılaştıklarını belirten Sarıcaoğlu, "Göletten su alınmasına tepki gösteren vatandaşlarımız boşa telaşlanıyor. Su sadece içim için değil temizlik için de gerekli. SASKİ bu durumları da dikkate alarak Güven Göleti'nden aldığı suyu tankerlerle mahallelere götürüp su deposuna boşaltıyor. Göletten alınan su ilaçlama yapıldıktan sonra vatandaşların istifadesine veriliyor. Ben ilçemizdeki su sıkıntısını bildiğim gibi SASKİ Genel Müdürü Coşkun Öncel ile birlikte başta Köselli Mahallemiz olmak üzere su kaynakları bol olan yerlere gidip, vatandaşlarla yüz yüze görüşüyoruz. Amacımız ilçe halkına hizmet ve su sorununu gidermektir" dedi.

İçme suyu temini amacıyla pek yakında çalışmalara başlayacaklarını ifade eden Sarıcaoğlu, "Bundan böyle kuraklık da olsa ilçe genelinde su sıkıntısı yaşanmayacak" ifadesinde bulundu. - Samsun

Kaynak: AA / Yerel

İbrahim Sarıcaoğlu Kavak Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title