Haberler

Kavak'ta Konut Sayısı Hızla Çoğalıyor

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, "Kavak’ta konut sayısında çok ciddi artışlar yaşandı” dedi.

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, "Kavak'ta konut sayısında çok ciddi artışlar yaşandı" dedi.

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu'nu makamında ziyaret eden Alaattin Döveç, yeni yapacağı bina hakkında Sarıcaoğlu'na bilgi verdi. Başkan Sarıcaoğlu yaptığı açıklamada, "İlçemizdeki konut sayısı gün geçtikçe hızla çoğalıyor. Yeni yapılan binaların şehir estetiğine uygun olması hepimizin ortak düşüncesi olmalı. İlçemizde 550 konut yapıldı. İlçemizde binalar hızla yükselirken kontrolü elimizde tutmamız gerekiyor. Ruhsat verirken ince eleyip sık dokuyoruz. İlçemizde konut sayısının hızla büyümesi bizleri mutlu ediyor çünkü göçü tersine çevirebilmemiz için ilçemizde daha modern, daha estetik binalarımızın olması gerekiyor" diye konuştu.

"VATANDAŞ MEMNUN"

Sarıcaoğlu konuşmasının devamında şunları kaydetti: "İlçede ki konut sayısında artış yaşanması en çok vatandaşımızı memnun ediyor. Organize Sanayi Bölgemizde yeni iş yerlerinin artışının yanı sıra konut sayımızda da yükseliş ilçemizdeki vatandaşlarımızın yüzünü güldürüyor. Yeni binalarımız ilçe estetiğine uygun olduğu sürece vatandaşımızdan da talep görüyor. Vatandaşlarımızın bu şekilde duyarlı olması da bizleri mutlu ediyor. Bu güzel ilçe için artık herkesin bir adım atması gerek." - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İbrahim Sarıcaoğlu Kavak Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title