Haberler

Kavak'ta Dernek Açılışı

Kavak ilçesine bağlı Kazancı köylülerince kurulan Kazancı Köyü Güzelleştirme ve Kalkındırma Derneği açıldı.

Kavak ilçesine bağlı Kazancı köylülerince kurulan Kazancı Köyü Güzelleştirme ve Kalkındırma Derneği açıldı.

Açılış programına, İlkadım İlçe Belediye Başkanı ve adayı Necattin Demirtaş,  AK Parti Kavak Belediye Başkan adayı İbrahim Sarıcaoğlu, Kavak Belediye Başkanı ve adayı Şerif Ün, Kavak Müftüsü Abdullah Karaca, Kavak Dernekler Federasyonu (KADEF) Genel Başkanı Op. Dr. Yılmaz Karagöz, Sivil Havacılık Genel Müdür Yardımcısı Bahri Kesici ve vatandaşlar katıldı.

Dernek yönetimi katılımcılara tirit ikram etti. Programda, belediye başkan adayları arasındaki samimiyet dikkat etti.

KADEF Genel Başkanı Op. Dr.Yılmaz Karagöz, Kazancı Köyü Güzelleştirme ve Kalkındırma Derneği'nin KADEF'e kayıtlı 49'uncu dernek olduğunu söyledi.

Karagöz, "Dernekler, insanların bireysel olarak yapamadıklarını birlikte yapabilmelerine imkan veren sivil toplum kuruluşlarıdır. Dernekler, birlikteliği, dayanışmayı ve gönüllülüğü temsil eder. Dernekler, uzun zamandır görmediğimiz veya haberleşme imkanı olmadığımız dostlarımıza, akrabalarımıza ulaşmada vesile olur. Bir hastamıza kan aradığımızda zaman kaybı olmadan bu ihtiyacımızın karşılanmasını sağlar, Düğün, sünnet veya cenazemiz olduğu zaman sevinçlerin paylaşılarak artmasına ve acıların paylaşılarak azalmasına vesile olur" dedi. - Samsun

Kaynak: AA / Yerel

Yılmaz Karagöz İlkadım Kavak Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title