Haberler

Kavak Belediye Başkanı Sarıcaoğlu Müteahhitlerle Bir Araya Geldi

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, ilçedeki müteahhitlerle istişare toplantısı yaptı.

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, ilçedeki müteahhitlerle istişare toplantısı yaptı.

Yaşar Doğu Mahallesi Yusuf Ziya Yılmaz Parkı'ndaki Tirit Evi'nde gerçekleştirilen toplantıya Belediye Başkan Yardımcısı Reşat Ayyıldız, belediye meclis üyeleri, belediye fen işleri çalışanları ve müteahhitler katıldı.

Sarıcaoğlu, iki yıllık hizmet süresi içerisinde yaptığı ve 2018 yılı sonuna kadar yapacağı hizmetler ve projeler hakkında maliyetleriyle birlikte açıklamalarda bulundu.

Kavak ilçesinin değişim ve gelişim içinde olduğunu söyleyen Sarıcaoğlu, şöyle devam etti:

"Bu toplantı siz değerli müteahhitlerimizle tanışmama vesile oldu. İlçemizde faaliyet gösteren 28 müteahhit olduğunu şimdi öğrendim. Sizlere başarı, kolaylıklar diliyorum. İlçemizde gözle görülen güzel hizmetler, yatırımlar var. Şu anda 750 inşaat yapımı ilçemizde devam ediyor. İlçemiz hızla büyüyor. Organize Sanayi Bölgemizde 21 fabrika faal durumda. Çalışmaları hızla devam eden 10 fabrika da yine bir kaç ay içinde hizmete girecek. Çimento fabrikasındaki çalışmalarda son aşamaya gelindi. Bu fabrika da bir kaç ay içinde hizmete girecek. Görüyoruz ki ilçemizde yeni iş sahaları açılıyor. İşsizlik nedeniyle göç veren ilçemiz göç alır duruma geliyor."

İlçenin gelişiminde müteahhitlere de önemli görevler düştüğünü belirten Sarıcaoğlu, şunları kaydetti:

"Siz müteahhitlerimiz imkanlarınızı zorlayarak ilçemize yeni yatırımlar, binalar yapmaya çalışıyorsunuz. Sizlere teşekkür ediyorum. Ben şahsım ve belediye olarak sizlerin yanınızdayız. Ama sizlerden isteklerim de var. Biliyoruz. İnşaat çalışmalarında güvenlik önemli. Bunun için inşaat güvenlik şeridi çekmenizi, yine görünümü olumsuz yönde etkileyecek, çevre kirliliğine neden olacak dağınık şekilde inşaat malzeme ve atıkları gelişi güzel inşaat çevresine atmamanızı rica ediyorum. Yine yapacağınız konutların güzel görünümlü olmasına dikkat edilmesini istiyorum."

Toplantının olumlu geçtiğini ifade eden müteahhitler bu tür toplantıların zaman zaman düzenlenmesini isteyerek Sarıcaoğlu'na teşekkür etti.

Kaynak: AA / Güncel

İbrahim Sarıcaoğlu Kavak Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title