Haberler

Kaü'de "Bir Kulak, Bir Burun, Bir Boğaz" Konferansı

Kafkas Üniversitesi (KAÜ) Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanlığı tarafından "Bir Kulak, Bir Burun, Bir Boğaz" konulu konferans düzenlendi.

Kafkas Üniversitesi (KAÜ) Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanlığı tarafından "Bir Kulak, Bir Burun, Bir Boğaz" konulu konferans düzenlendi.

KAÜ Tıp Fakültesi Salonunda gerçekleşen konferansa, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Çitil, Prof. Dr. Mehmet Külekçi, akademik ve idari personelin yanı sıra öğrenciler katıldı.

Konferans, Prof. Dr. Çitil, Prof. Dr. Külekçi'nin açılış konuşmasının ardından Prof. Dr. Şinasi Yalçın'ın oturum başkanlığında devam etti.

Konferansta, Prof. Dr. Armağan İncesulu "İmplante Edilebilir İşitme Cihazları", Prof. Dr. Mehmet Ömür "OSAS'ta Güncel Yaklaşımlar", Prof. Dr. Levent Özlüoğlu "Vestibuler Sistem Değerlendirmesi ve Test Bataryaları", Prof. Dr. Fatma Tülin Kayhan "Robotik Cerrahide Gelişmeler", Doç. Dr. Haluk Özkul "Tonsillektomi Teknikleri", Prof. Dr. Mahmut Tayyar Kalcıoğlu "Kemik Zincir Rekonstrüksiyonları" ve Prof. Dr. İlhan Topaloğlu da "Parsiyel Larenjektomiler" konularında sunum yaptı.

Konferans sonunda konuşmacılara Yazar Orhan Pamuk'un "Kafamda Bir Tuhaflık" adlı kitabı hediye edildi.

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title