Haberler

    Katy Perry'nin Oyunu Geliyor!

    Ünlü şarkıcı dijital dünyadaki yerini almaya hazırlanıyor.

    Hasan Uğur Nayır - -

    Mobil geliştirici Glu ünlülerin oyunlarını yapmaya devam ediyor. Kim Kardashian'dan sonra sıra Katy Perry'e geldi. Güzel şarkıcı, Glu ile oyunlar yapmak üzere 5 yıllık anlaşmaya imza attı. Fakat oyun hakkında herhangi bir detay yok. İlerleyen günlerde bu konuyla alakalı ayrıntılar da belli olur.


    Bir Glu temsilcisi yaptığı açıklamada ise "Glu, Hollywood'un oyun platformunu oluşturmaya odaklandı"dedi. Demek ki daha farklı ünlülerin de oyunları göreceğiz demek oluyor.


    Aslında ünlü yıldızların oyun dünyasında gözükmesi veya kendi oyunlarının olması şaşırtıcı bir olay değil. Zaten dijital dünyanın mihenk taşı dediğimiz bazı yapımlarında ünlü kişiler sesi veya modellemesiyle dahil oldu. Bunların birçok örneği var. Daha önce de Britney Spears, Paris Hilton gibi ünlülerin kendilerine ait oyunları çıkmıştı. I Kissed a Girl, E.T. gibi hit şarkılardan sonra Katy Perry'nin oyunu bakalım nasıl olacak?



    Hasan Uğur Nayır - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Kim Kardashian Hasan Uğur Katy Perry Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title