Haberler

Katoliklerden Güzel Evlilik İçin Öneriler

ABD'de Katolik Piskoposlar Konferansı, Evliliği Güzelleştirmenin Yollarını İnternette Yayınladı. Foryourmarriage.org Adlı Sitede, Az Masrafla Romantik Anlar Geçirmenin Yolları Şöyle Sıralandı:

ABD’de Katolik Piskoposlar Konferansı, evliliği güzelleştirmenin yollarını internette yayınladı. Foryourmarriage.org adlı sitede, az masrafla romantik anlar geçirmenin yolları şöyle sıralandı:

Pikniğe gidin (Hava kapalıysa, bu evinizin içinde bir şişe şarap, güller ve romantik müzikle de olabiliyor. Elektrikler kesilince telefonların, bilgisayarın, televizyonun çalışmadığı karanlıkta kaldığınız anlarda da.)

Evde spa seansı. Sakin bir müzik koyun. Kokulu mumlar yakın ve birbirinize masaj yapın.

Eğer sizce bir sakıncası yoksa kadınlar kocalarına pedikür yapabilir, kocalar da eşlerinin ayak tırnaklarını boyayabilir.

Ucuz bir "Ritz gecesi" yaşayın. Güzelce giyinin, ucuz bir otele gidin ve lobide insanlar sizi seyrederken birer kadeh içki için.

Evdeki bazı eşyalarla kurabileceğiniz "geceyarısı bovlingi" oynayın.

Bir "seksi dans CD’si" takıp hızlı ya da slow seksi danslar yapın.

Birlikte eski fotoğrafları gözden geçirip hatıralarınızı canlandırın.

Kartondan kestiğiniz kalplerin arkasına sevgi sözcükleri yazarak evin içinde saklayın ve bulmaya çalışarak "Kalbimdeki hazineyi bul" oyunu oynayın.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title