Haberler

Katırlarla Yapılan Kaçakçılığa Helikopter Destekli Operasyon

Genelkurmay Başkanlığı, Irak sınırında katırlarla kaçakçılık yapan gruba helikopter destekli gerçekleştirilen operasyonda 157 bin 500 paket sigara ele geçirildiğini açıkladı.

Genelkurmay Başkanlığı, Irak sınırında katırlarla kaçakçılık yapan gruba helikopter destekli gerçekleştirilen operasyonda 157 bin 500 paket sigara ele geçirildiğini açıkladı.

Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada; Türkiye-Irak hududunda, Hakkari Kara Kuvvetleri 3'üncü Piyade Tümen Komutanlığı sorumluluk sahasında, havadan İnsanlı Keşif Uçağı, karadan Haruna Jandarma Karakol, Uzunsırt ve Ergül Tepe'de bulunan unsurlar tarafından yapılan gözetleme sonucu, aktarma noktası olarak değerlendirilen "Bembo Gediği" bölgesinde, katırlar ile sigara kaçakçılığı yapıldığının tespit edildiği kaydedildi.

Tespit edilen bu durum üzerine bölgeye, Yüksekova'dan iki adet S-70 Helikopteri ile bir Jandarma Özel Harekat Bölüğü sevk edildiği belirtilerek anılan birliğin intikali esnasında, iki adet AH-1 Kobra helikopterinin de havadan eskort görevi icra ettiği ifade edildi.

Bölgeye sevk edilen unsurlar tarafından kaçakçılara yapılan operasyon sonucunda beş kaçakçı şahıs ve 11 katır yakalandığı ifade edilerek, bölgede yapılan arazi aramasında üç farklı noktada koliler halinde depolanmış 157 bin 500 paket sigara ele geçirildiği bildirildi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Genelkurmay Başkanlığı Hakkari Türkiye Irak Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title