Haberler

Katırcı Tesislere Hayran Kaldı

Bir süre önce Yakutiye Kaymakamlığına atanan Ahmet Katırcı, ilçede bulunan spor tesislerini ve buz salonları ile curling arenayı gezdi.

Bir süre önce Yakutiye Kaymakamlığına atanan Ahmet Katırcı, ilçede bulunan spor tesislerini ve buz salonları ile curling arenayı gezdi.

Yakutiye Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Suat Yılmaz ile birlikte spor tesislerini gezen Kaymakam Ahmet Katırcı, tesislere hayran kaldı. Spor salonları, yüzme havuzu, futbol sahaları ve buz salorları ile sporcu eğitim merkezinde incelemelerde bulunan Yakutiye Kaymakamı Ahmet Katırcı. Spor İlçe Müdürü Suat Yılmaz'dan bilgi aldı. Kaymakam Katırcı, kendi ilçe sınırları içerisinde bulunan spor tesislerine övgüler yağdırarak, "Bu tesisler Erzurum ve ülkemiz adına gurur verici. Böylesi güzel, modern ve işlevi son derece fazla olan tesislerin ilçemiz sınırları içerisinde bulunmasından büyük bir gurur ve mutluluk duyuyorum" dedi.

KAZIM KARABEKİR STADI BÜYÜLEYİCİ

Bu sezon Süper Kupa Finalinde Galatasaray-Fenerbahçe derbine ev sahipliği yapan Kazım Karabekir Stadı'nı da gezen Yakutiye Kaymakamı Ahmet Katırcı, Kazım Karabekir Stadı'nın büyüleşici bir atmosfere sahip olduğunu söyledi. Katırcı, "Erzurum'un böylesi önemli bir stadı varken, Büyükşehir Belediyespor'u el birliği ile bir an önce Süper Lig'e taşımak gerekir, çünkü bu stat Süper Ligi hak ediyor"dedi. 2011 Üniversiade'nin açılış ve kapanışına da ev sahipliği yapan ve Türkiye'nin en iyi stadyumları arasında yer alan Kazım Karabekir Stadı'nın Erzurum'un gurur duyacağı bir spor tesisi olduğuna işaret eden Kaymakam Katırcı, "İnşallah Futbol Federasyonu bu stada Milli maç verir ve Erzurumlular da bu muhteşem statta Milli maç izler"diye konuştu.

GHSİM'YE TAM DESTEK

Yakutiye Kaymakamı Ahmet Katırcı, Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün başında çok çalışkan ve başarılı bir bürokrat olduğunu belirterek, GHSİM Müdürü Fatih Çintimar'a da övgüler yağdırdı. Çintimar'ı Erzurum'daki görevine başlamadan önce de tanıdığına işaret eden Kaymakam Katırcı, "Fatih bey Erzurum'un gençliği ve sporu için seferber olmuş birisi, inanıyorum ki, kendisi ve ilçe müdürümüzle birlikte spor adına ve gençlik adına ilçemizde güzel etkinliklere imza atacağız. Biz Kaymakamlık olarak, GHSİM'nin ilçemizde yapacağı tüm projelere ve etkinliklere destek vereceğiz" dedi. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Katırcı Suat Yılmaz Yakutiye Erzurum Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title