Haberler

Katılımcı Bütçe İçin Toplantılar Devam Ediyor

Güncelleme:

Şanlıurfa'nın Viranşehir İlçe Belediyesi Eş Başkanı Filiz Yılmaz ve Emrullah Cin, Belediye Eş Başkan Yardımcıları Şeyhmus Çakırtaş ve Mehmet Sinan Burun ilçede bulunan sivil toplum örgütlerini ziyaret ederek 2017 bütçe kaynaklarının nereye ve nasıl harcanması gerektiğine ilişkin bir süredir görüş alışverişinde bulunuyordu. Dün ise Viranşehir Kent Konseyi Yürütmesi ile bir araya gelerek bütçe hakkında fikir tartışması yürütüldü. Viranşehir Belediyesi Hizmet Binasında bulunan toplantı salonunda bir araya gelinen toplantıya Viranşehir Belediye Eş Başkanları Filiz Yılmaz ve Emrullah Cin, Belediye Eş Başkan Yardımcısı Müslüm Demir, Belediye Meclis Üyeleri ile Birlikte Birim Müdürleri katıldı.
Belediye Eş Başkanı Emrullah Cin bir konuşma yaparak "Bir iş ne kadar çok tartışılırsa konuşulursa o kadar sağlıklı sonuçlara varılır. Farklı kesimlerle tartışma yürüttük yürütüyoruz bütçe için. Çok faydalı geçiyor çünkü bizim fark etmediğimiz sorunları dile getirip bize söylüyorlar bunu için çok olumlu geçiyor toplantılarımız. Bunun için sizleri buraya davet ettik, sizlerinde fikirlerini almak istedik" dedi.
Eş Başkan Cin'in konuşmasından sonra Kent Konseyi Yürütmesi üyeleri söz alarak bütçenin hangi hizmetlere harcanması gerektiği konusunda görüşlerini belirtip önerilerini sundular.
Ardından Eş Başkan Filiz Yılmaz görüş ve önerilerini sundukları için Kent Konseyi Yürütmesine teşekkür ederek önümüzdeki günlerde Kent Konseyi Toplantısını alıp daha geniş katılımlı bir toplantı alacaklarını belirti. (Kaynak: Gazete İpekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Şanlıurfa Ekonomi Güncel Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title