Haberler

Katili Çarşafla Gelirken, 'Kadın Olmayabilir' Dedi ama Kurtulamadı

Güncelleme:

Adana'da motosikletle gelen kara çarşaflı, pembe şemsiyeli saldırganın açtığı ateş sonucu ölen 17 yaşındaki Mehmet Mazlum Karadağoğlu'nun saldırı öncesi birlikte oturduğu akrabasına, "Bu çarşaflı kadın olmayabilir, dikkat edelim" uyarısında bulunduğu ortaya çıktı.

Merkez Yüreğir İlçesi'nin Şehit Erkut Akbay Mahallesi'nde kara çarşaflı ve pembe şemsiyeli bir kişi, motosikletten inip, Sarıçam Deresi yanında oturan Mazlum Karadağoğlu'na tabanca ile ateş etti.

VÜCUDUNA 8 KURŞUN İSABET ETTİ

Saldırıda Karadağoğlu ile seken kurşunların isabet ettiği yoldan geçen Suriyeli Mustafa Buzi yaralandı. Vücuduna 8 kurşun isabet eden Karadağoğlu otomobille götürüldüğü Başkent Üniversitesi Hastanesi'nde öldü. Kolundan yaralanan Buzi ise Numune Hastanesi'ndeki tedavisinin ardından taburcu edildi.

ARKADAŞINI UYARIP KENDİSİ ÖLDÜ

Olay sonrasında kaçarken kaza yaptıkları motosikleti, kara çarşaf ve pembe şemsiyeyi terk edip kaçan saldırganları yakalamak için çalışmasını sürdüren polis, görgü tanıklarının ifadesini aldı.

"KARA ÇARŞAFLININ KADIN OLMADIĞINI TAHMİN ETTİ AMA KURTULAMADI"

Silahlı saldırı sırasında Karadağoğlu'nun yanında bulunan ve olaydan yara almadan kurtulan akrabası C.K.'ya, "Kanal kenarında oturuyorduk, motosiklet yanımızdan geçti. Başında kask olan biri motoru kullanıyor, arkasında da çarşaflı bir kadın vardı. Kadının ayağındaki spor ayakkabısı Mazlum'un dikkatini çekti. Bize, 'Bu kadın olmayabilir, dikkat edin' diye uyardı. Motosiklet, karşımızdaki fırının önünde durdu, sonra ateş ettiler. Kara çarşaflının kadın olmadığını tahmin etti ama kurtulamadı" dedi.

YAKALANAN ZANLI TEŞHİS EDİLEMEDİ

Görgü tanıklarının verdiği bilgi üzerine cinayet zanlısı olarak aranan F.Ö., olaydan kısa süre sonra polis ekiplerince yakalandı.

Gözaltına alınan ve görgü tanıklarına teşhis ettirilen F.Ö.'nün olay ile ilgisi bulunmadığı anlaşıldı. F.Ö., serbest bırakılırken saldırganların kimliklerinin saptanarak yakalanması için çevredeki işyerleri ile MOBESE kameralarının kayıtları inceleniyor.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sarıçam Yüreğir Güncel Güncel Haberler

title