Haberler

Katıldığı Yarışmayla Ünlenen Diyarbakırlı Mutlu Kaya Başından Vuruldu

Güncelleme:

'Sesi Çok Güzel' yarışmasına katılan ve güzelliğiyle dikkat çeken Mutlu Kaya, evinde uğradığı silahlı saldırıda yaralandı. Fatih Mahallesi'ndeki evinde henüz kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişilerce tabancayla başından vurulan Mutlu, Ergani Devlet Hastanesine kaldırıldı.

DURUMU CİDDİYETİNİ KORUYOR

Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilen Kaya'nın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Saldırıyı düzenleyen kişi ya da kişilerin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Mutlu Kaya Ergani Medya Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
500

Yorumlar (203)

:

kürtlerdeki bu yobazlık bitmez bitmez. . . Ne yaparsan yap. . bir kürt gence kaçan bir kürt kızının ailesi hemen toplanır kızına ölüm fermanı verir ve kız öldürülür. . Bu kürtlerin bir gerçeği değişeceğini de sanmıyorum. . Ya kürtlerdeki başlık parası, kan davası, töre cinayetleri o kadar çok ki bu kültür değişmeli , ama nasıl?. .

53
13
yanıtYanıtla
antiterormobilWeb@haberler.com:

Ayi kurtler

17
32
yanıtYanıtla
Rıdwan.HMobil-IOS:

Kürtlere laf atmayın kendinize bakın önce. Kürtlerin tırnağı olamazsınıx

17
26
yanıtYanıtla
DEWRİM:

ölene kadar KÜRDÜM ÖLENE KADAR HDP LİYİM ÖLENE KADAR FAŞİZME DİRENİŞ DİYORUM ÖLENE KADAR KARDEŞLİK VE MÜSLÜMANLIK DİYORUM ÖLENE KADAR FAŞİSZME KARŞI OMUZ OMUZA DİYORUM

17
26
yanıtYanıtla
muammer:

oylar akp ye vatanını seven akp ye oy versin. . . .

8
34
yanıtYanıtla
AKPLİ:

Ben aslında BDP liyim. Türklerden nefret ettiğim için öyle söylemiştim. Bizim buralar çok cahil ve ben de onlardan biriyim. Türk e kurban olayım.

12
29
yanıtYanıtla
YAZIKmobilWeb@haberler.com:

Namuslu bir akrabası yaptırmıştır.

11
30
yanıtYanıtla
ROJ SELİMmobilWeb@haberler.com:

Ne töresi Kürtler cahil değiller kimse gorursuzdeğil Kürtler gururludur tv lere dizilere çıkıp karekter yapılmaz Kürtlere laf atan cahildir

16
24
yanıtYanıtla
DAVUTmobilWeb@haberler.com:

pkk yapmıştır türklere düşman değil diye

18
20
yanıtYanıtla
İZMİRLİ NİHAL35:

Genç Kızlardan ne istiyorsunuz Allah belanızı versin alayınızın şu saatten sonra hdp''ye oy atan kim varsa gözümüzde kadın katilidir

22
12
yanıtYanıtla
Tüm 203 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title