Haberler

Katil Zanlısı, İzini Kaybettirmek İçin 12 İl Değiştirdi

Gittikleri tatil beldesinde alacak meselesinden tartıştığı arkadaşını baltayla öldürerek cesedini ormanlık alana attığı iddiasıyla gözaltına alınan zanlının, yakalanmamak için 12 il değiştirdiği ortaya çıktı.

Gittikleri tatil yöresinde alacak meselesinden tartıştığı arkadaşını baltayla öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan zanlının, yakalanmamak için 12 il değiştirdiği anlaşıldı.

Alınan bilgiye göre, Maltepe İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne 9 Haziran'da kayıp başvurusunda bulunan bir kadın, maliye memuru olarak çalışan 46 yaşındaki eşi Turgut Tatlı'nın 27 Mayıs'ta eğitim kursu için Ankara'ya gittiğini söyleyerek arabasıyla evden ayrıldığını ve 2 Haziran'dan bu yana haber alamadığı eşinin hayatından endişe ettiğini anlattı.

Konuyla ilgili çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Kayıp Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, Tatlı'nın, evden ayrıldığı tarihten telefon sinyalinin kesildiği 2 Haziran'a kadar sırasıyla İzmir'in Buca ve Torbalı ile Aydın'ın Söke ve Didim ilçelerine gittiğini tespit etti.

Çalışmalarını Didim'de yoğunlaştıran ekipler, Tatlı'nın sürekli  telefonla arkadaşı A.A ile görüştüğünü ve A.A'nın 3 Haziran'da Tatlı'ya ait otomobille ilçeden ayrıldığını belirledi.

Şüphelinin gidiş güzergahını araştıran ekipler, A.A'nın ilk olarak Aydın'a, bir gün sonra İzmir'e, iki gün sonra da Denizli'ye geçtiğini tespit etti. Denizli'de kısa süre kalan zanlının, aynı otomobille Tokat, Sivas, Erzincan, Ardahan, Kars, Ağrı, Van ve son olarak Iğdır'a gittiği ortaya çıktı.

Otomobili Iğdır'da terk halde bulan polis, şüphelinin Konya Ereğli'deki bir köy evinde saklandığını tespit etti.

Yaklaşık iki ay süren çalışmanın ardından Ereğli'de yakalanarak gözaltına alınan şüphelinin sorgusunda, alacak meselesinden tartıştığı Tatlı'yı Didim'de baltayla öldürerek, cesedini ormanlık alana attığını söylediği öğrenildi.

Konya'dan Didim'e götürülen A.A'nın, arkadaşının cesedinin ve cinayette kullandığı baltanın yerini görevlilere gösterdiği belirtildi.

Zanlı, Didim'de çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. - İstanbul

Kaynak: AA / Güncel

Maltepe İzmir Didim Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title