Haberler

Katı Yakıtlı Kalorifer Ateşçiliği Kursuna İlgi

Mudurnu Halk Eğitim Merkezi Müdürü Gedikoğlu: "Merkezimiz tarafından düzenlenen katı yakıtlı kalorifer ateşçiliği kursuna 12 yılda 900 kişi katılarak belge aldı"

Mudurnu Halk Eğitim Merkezi Müdürü İlyas Gedikoğlu, merkez tarafından düzenlenen katı yakıtlı kalorifer ateşçiliği kursuna 12 yılda 900 kişinin katılarak belgelerini aldığını söyledi.

Hak eğitim merkezinin faaliyetlerinin aralıksız devam ettiğini anlatan Gedikoğlu, Mudurnu, Taşkesti ve Dokurcun beldesinden gelen yoğun talep üzerine katı yakıtlı kalorifer ateşçiliği kursu açtıklarını anlattı.

Gedikoğlu, son bir ayda katı yakıtlı kalorifer ateşçiliği kursuna 16 kişinin katıldığını, kursiyerlerin düzenlenecek sınav sonucunda başarı belgelerini alacağını belirterek, "Dokurcun beldesinden 15 kişi kursa başvurdu. Merkezimiz tarafından düzenlenen katı yakıtlı kalorifer ateşçiliği kursuna 12 yılda 900 kişi katılarak belge aldı" şeklinde konuştu.

"Kurslarımız aralıksız devam edecek" diyen Gedikoğlu, "Bu kursiyerlerimize de önce teorik bilgiler verilecek ve daha sonra da kazan nasıl yakılır, ısı durumunun artması halinde neler yapılmalı ve az kömürle nasıl çok ısı elde edilir gibi bilgiler uygulamalı olarak aktarılacak" şeklinde konuştu. - Bolu

Kaynak: AA / Yerel

Taşkesti Dokurcun Mudurnu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title