Haberler

    Kate Upton Game Of War'da!

    Oyun dünyası artık hayal ürünü karakterlerin yanında gerçek hayattaki kişileri de bünyesinde yaşatmaya başladı.

    Oyun dünyası artık hayal ürünü karakterlerin yanında gerçek hayattaki kişileri de bünyesinde yaşatmaya başladı.

    Geçtiğimiz aylarda iCloud'un hacklenmesi ile çıplak fotoğrafları internete düşen Kate Upton şimdi de bir oyunun reklamında boy gösterdi. Mobil dünyanın giderek popülerleşmesi ile mobil oyunların ve bu konuda yapılan yatırımların da sayısının hızla artması hem bu alandaki rekabeti hem de çeşitliliği arttırıyor.

    Kim Kardashian'ın mobil oyununa olan rağbeti ve bu oyundan kazandığı parayı geçtiğimiz günlerde sizlere aktarmıştık. Kate Upton ise kendi hayatını yansıtan bir oyun yerine binlerce oyuncuya ve hayran kitlesine sahip Game Of War'da yer alıyor. Game of War şirketinin sahibi Machine Zone'un 40 milyon bütçe harcadığı Game of War: Fire Age oyunu için kamera karşına geçen Kate Upton şimdilik oyunun içerisinde bulunmada oyun için hazırlanan reklamda Athena karakterine hayat verdi.

    Gamer Of War: Fire Age oyunu için kamera karşısına geçen Kate Upton konu hakkındaki düşüncelerini şu şekilde paylaştı "Athenayı oynuyor olmaktan dolayı mutluyum. Athena çok gözü pek bir karakter; orduları yönetiyor, hydra öldürüyor ve savaşın için atılıyor. Ortaya çıkan iş ne kadar eğlenceli olduğunu gösteriyor ve ben bunun bir parçası olmaktan gururluyum."

    Kate Upton'un yer aldığu Game Of War oyunun reklamı şimdi sizlerle…

    The post Kate Upton Game Of War'da! appeared first on Silikon Vadisi TV.

    Kaynak: SilikonVadisi.tv / Teknoloji

    Kim Kardashian Kate Upton Athena Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title