Haberler

Kraliçe İstedi, Kate Middleton Saçlarını Kestirdi

Güncelleme:

Sadece İngiltere'nin değil tüm dünyanın en çok ilgi gören kişilerinden biri olan Kate Middleton, yine gündemin ilk sıralarında. Bunun nedeni de dikkat çekici biçimde kısalttırdığı saçları.

Geçen hafta katıldığı bir etkinlikte yeni saç modeliyle dikkat çeken Cambridge Düşesi'nin yaptığı bu değişiklikle ilgili çeşitli iddialar da ortaya atılıyor.

KRALİÇE ELİZABETH DERLİ-TOPLU GÖRÜNMESİNİ İSTEDİ

Bunlar arasında en çok konuşulanı da Middleton'ın saçlarını Kraliçe Elizabeth'in isteğiyle kestirdiği...

İngiliz basınında yer alan haberlere göre Kraliçe Elizabeth, Kate Middleton'ın omuzlarından aşağıya dökülen saçlarını kısaltıp daha "derli- toplu" bir görünüme bürünmesini istedi.
Bunun üzerine Middleton da saçlarını yavaş yavaş kısaltmaya başladı. İddialara göre Middleton çok sevdiği uzun saçlarını, Kraliçe'nin arzusuyla biraz daha kısaltacak. Ama bunu tek bir seferde değil de aşama aşama yapmayı amaçlıyor.

"ZAMANSIZLIKTAN KISALTTIRDI"

Bu arada Kate Middleton'ın 12 yıllık kuaförü Richard Ward ise Düşes'in saçlarını zamansızlıktan kısalttırdığını söyledi. Ward "Düşes, bir yandan iki çocuğu ve ailesiyle ilgilenip bir yandan da yoğun programına uymak zorunda. Bakımı daha kolay olduğu için de saçlarını kısalttırdı. Bence yakın zamanda dünyada milyonlarca kadın onun saç modelini taklit edecek" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Kraliçe Elizabeth Kate Middleton Cambridge Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Süleyman Ada kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Türkoğlu Belediye Başkan adayı Süleyman Ada kaç yaşında, nereli? CANLI maç izle! TÜM MAÇLAR! Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 29 Mart GÜNÜN MAÇLARI CANLI İZLE! Cengiz Gökçam kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Pazarcık Belediye Başkan adayı Cengiz Gökçam kaç yaşında, nereli? Kamber Harmankaya kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Onikişubat Belediye Başkan adayı Kamber Harmankaya kaç yaşında, nereli? Mehmet Akçiçek kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Nurhak Belediye Başkan adayı Mehmet Akçiçek kaç yaşında, nereli? Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Göksun Belediye Başkan adayı Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kaç yaşında, nereli? Hatice Kahraman kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Elbistan Belediye Başkan adayı Hatice Kahraman kaç yaşında, nereli? Yahya Kemal Akkurt kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Yahya Kemal Akkurt kaç yaşında, nereli? Nazir Çuhadar kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Andırın Belediye Başkan adayı Nazir Çuhadar kaç yaşında, nereli? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 6. bölüm TRT 1 HD izleme linki! 9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı? Serkan Sezgin kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yenişarbademli Belediye Başkan adayı Serkan Sezgin kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (6)

Tuğçs:

Zor iş kadın çökmüş yazık ya kraliçe bunu da gömer

34
3
yanıtYanıtla
Beyto:

Bi buna balın bide bizim çuval kafalilara

9
18
yanıtYanıtla
erciyes:

güzel prenses böylede güzel olmuşsun .

16
3
yanıtYanıtla
prenses:

Cok guzel bir bayan....

12
1
yanıtYanıtla
Karslı:

Kraliçe bu kadını yaşlandırmış zor kaynana demek ki bizim doğudaki aşiret kadınları gibi :)

11
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

O BENI TAKLIT ETSIN UZUN SARI SAC EN GUZELIRDIR KADIN KADIN YAPAN SACLARIDIR !

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title