Haberler

Kate Middleton'ın Kaşları Olay Oldu

Güncelleme:

Cambridge Düşesi Kate Middleton'ın katıldığı törende, sağ kaşının sol kaşına göre kalın olması gündem oldu.

İngiliz kraliyet ailesinin en gözde üyesi Cambridge Düşesi Kate Middleton uzun bir aradan sonra yeniden ortaya çıktı ve yine olay yarattı.

Middleton için 2016 yılının ilk resmi görevi, Kraliyet Hava Kuvvetleri'nin kuruluşunun 75'inci yıl dönümü için düzenlenen törene katılmak oldu.

KAŞ MAKYAJI TÖRENE DAMGA VURDU

Resmi tören bir yana güne 34 yaşındaki Düşes'in kaş makyajı damgasını vurdu.

Middleton'ı adım adım takip eden hayranları onun yüzündeki değişimi elbette gözden kaçırmadı. İki yıl önce incecik kaşlarıyla dikkat çeken Middleton bu kez kaşlarını daha kalın ve dolgun kullanmaya karar vermişti.

Bu durum da onun yüzünün ifadesini ve görüntüsünü de tamamen değiştirdi. Üstelik Kate Middleton nasıl gözden kaçtığı ciddi biçimde merak konusu olan bir makyaj hatasının da kurbanı oldu.

SAĞ KAŞI, SOLDAN DAHA KALIN

Middleton'ın seyrek olan kaşlarının arasını kapatmak için makyaj uygulanmış ama iki kaşı arasındaki simetri gözden kaçmıştı. Kate Middleton'ın sağ kaşı sol kaşına göre daha kalındı. Dikkatli gözler bu hatayı hemen fark etti.

Kaynak: Hürriyet

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Kate Middleton Cambridge Kadın Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (19)

BİRİKEDİMİ7:

NE ÖNEMLİ HABER NE ÖNEMLİ, ÜLKE GÜNDEMİNİ DEGİŞTİRDİ, TERÖR BİTTİ, DOLAR ALTIN DÜŞTÜ

22
1
yanıtYanıtla
adıyamanlı:

Çook önemliydi neden acaba sırf bu yüzde gece uyuyamayacağım tüh tüh

22
0
yanıtYanıtla
HALKMAN..:

fakir geçinme derdinde, ülke savaş eğişiğinde, sebze , meyve zamda başını almış gidiyor herşeye zam, hergün insanlar ölüyor vatanımızda yapacak başka haber bulamadınız mı ? neymiş efendim Kate Middleton''ın Kaşları Olay Oldu yazıklar olsun sizin gibi zihniyete böyle haber mi yapılırr

11
2
yanıtYanıtla
...:

eee bize ne bundan çok önemliymiş gibi haber yapılmış

12
0
yanıtYanıtla
erkan:

Benim bıyıklarıma benziyor

12
0
yanıtYanıtla
misafir:

fazla kalem cekmis aynaya bakmayi unutmus.

11
0
yanıtYanıtla
zuhahahaha:

kaşlara bak idonun ki gibi :D kaşın kadını var :D

6
5
yanıtYanıtla
kürtler pkkyı defetmeli:

ingilizler ortadoğuda kan döküp pkk-pydli köpeklerini. beslemekle meşgulken bukarının kaşlarıyla uğraşmak daha önemli olmalı. . .

10
0
yanıtYanıtla
akp.nin erzurumdaki semiz ak tosunu:

olsun yaavv guzel kadın yavv. .

2
6
yanıtYanıtla
GBWEGB:

BİZ NELERLE UĞRAŞIYOZ . . . ADAMLARIN UĞRAŞTIĞI ŞEYE BAK. . . PRENSESİN KAŞI. . . VAY BE. . . SURİYE KÜRTLER RUSYA DOMATESİN KİLOSU. . ET VE BALIK YİYEMRMRK. ZAM. . . ÇAM. . . BENZİN. . .

7
1
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title