Haberler

Katar Prensesi Al-thani, Yardımseverler Kongresi İçin İstanbul'da

Katar Prensesi Sheikha Al-thani, 8 Aylık Bebeği ve Beraberinde 30 Kişilik Bir Grupla İstanbul'a Geldi. Prenses ve Yakınlarına Ait 21 Büyük Bagaj Dolusu Eşya, Havalimanından Kamyonetle Alındı.

Katar Prensesi Sheikha Al-Thani, 8 aylık bebeği ve beraberinde 30 kişilik bir grupla İstanbul'a geldi. Prenses ve yakınlarına ait 21 büyük bagaj dolusu eşya, havalimanından kamyonetle alındı.

Özel uçakla saat 15.20'de Doha'dan İstanbul'a gelen Katar Prensesi Sheikha Al-Thani'yi, Atatürk Havalimanı'nda İstanbul Vali Yardımcısı Mehmet Ali Ulutaş karşıladı. Al-Thani'nin görüntü vermek istememesi üzerine, gazeteciler ancak VIP salonu dışında görüntü alabildi.

Kraliyet ailesinden 30 kişi ile birlikte geldiği öğrenilen Prenses Thani, 8 aylık bebeğini de beraberinde getirdi. Bebek dadısının kollarında makam aracına bindirildi. Bu arada Prenses ve yakınlarına ait 21 büyük bagaj dolusu eşya kamyonetle Swiss Otel'e götürüldü.

Tarihi yerleri gezerek dünyada yardımseverliği ile tanınan Doha Akademisi'nin kurucusu Katar Prensesi Sheikha Al-Thani, 1997'den beri Filistinli kadın ve çocuklar için yürüttüğü çalışmalarla biliniyor. 2002'de UNESCO'nun Arap İlişkileri Departmanı'ndan, HIWAR ve Duke Üniversitesi Uluslararası Birliği'nin Başkan Yardımcılığına kadar birçok alanda aktif rol alan Katar Prensesi Al-Thani, yarın İstanbul Swiss Otel'de başlayacak 'Uluslararası Yardımseverler Kongresi'ne katılacak. Prensesin İstanbul'da kaldığı süre içinde tarihi ve turistik yerleri de gezeceği öğrenildi.

(TC-ED-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title