Haberler

Sarıkaya: Nihat Doğan, Ahmet Hakan'a 35 Bin Lira Tazminat Ödedi

Güncelleme:

Beyaz TV sunucusu Tahir Sarıkaya konuk olduğu programda, Ahmet Hakan'ın şarkıcı Nihat Doğan'a açtığı davayı kazandığını söyledi.

Sunucu Tahir Sarıkaya, konuk olduğu programda Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan'ın şarkıcı Nihat Doğan'a açtığı tazminat davasını kazandığını söyledi.

"35 BİN LİRA TAZMİNAT ÖDEDİ"

Nihat Doğan'ın Ahmet Hakan'a 'Dalaksız' demesi üzerine mahkemelik olduklarını söyleyen Sarıkaya, "Dün öğlen Ahmet Hakan ile görüştüm. Bu konuyu sordum. Ahmet Hakan, Nihat Doğan'a tazminat davası açtı. 35 bin liralık tazminat davası geçtiğimiz aylarda dava sonuçlandı. Davayı Ahmet Hakan kazandı. Nihat Doğan avukatı aracılığıyla Ahmet Hakan'ın avukatına yazı göndererek o kadar bütçesi olmadığını belirtmiş. Ancak Ahmet Hakan'ın avukatı bunu kabul etmedi ve Nihat Doğan parayı ödemek zorunda kaldı" şeklinde konuştu.

"PARAYI BAĞIŞLADI"

Ahmet Hakan'ın paranın bir kuruşuna dahi dokunmadığını belirten Sarıkaya, "Ahmet hakan da bu parayı Yeryüzü Doktorları Derneği'ne bağışladı" dedi.

NİHAT DOĞAN NE DEMİŞTİ?

Nihat Doğan, Twitter hesabından Ahmet Hakan'ı hedef alarak şu ifadelere yer vermişti: ''Dalaksız Ahmet Hakan'ın 28 Şubat sürecinde direnmeden kaçıp, Gürbüz Çapan'ın evinde kedi gibi korkak bir şekilde saklandığını biliyor musunuz? Bir nevi dalaksız Ahmet'in sahipleri, yavrularına sahip çıkmış oldular. Onların finosu olmayı kabul etmiş."

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Ahmet Hakan Coşkun Tahir Sarıkaya Nihat Doğan Hürriyet Magazin Haberler

500

Yorumlar (12)

KİRLI OYUN:

ÇAKALLAR SİZİ NİHAT DOGAN INI ÖZERINDEN REYTIN PEŞINDESINIZ SİZE NE . . .

10
27
yanıtYanıtla
TEORİ:

NİHATIN ÜSTÜNE GİTMEK NERDEYSE MODA OLDU SANKİ ÖZGECANI O ÖLDÜRDÜ GİBİ YAZIK GÜNAH KEÇİSİ NİHATI SEÇTİLER HAKSIZLIK EDİYORLAR ADAMA ÇOK ABARTTILAR ÇOKKK

16
14
yanıtYanıtla
dikiciMobil-ANDROID:

Nihat doğan kim ya sorun bakalım anne babası türkçe biliyormu?

11
12
yanıtYanıtla
kadir:

Aslında doğru demis nihat doğan. .

14
9
yanıtYanıtla
nurayyyMobil-ANDROID:

dobra Nihat

6
15
yanıtYanıtla
ilahiyatçıMobil-ANDROID:

sefam olsun oh ohhh. yalakalara ibret olsun

14
4
yanıtYanıtla
AVD23:

YANDIN , YANDIN. . . BU SIRALAR TV. PROĞRAMIDA YAPTIRMIYORLAR. . . SEN DOĞUNUN YÜZ KARASISIN. . . ONUN BUNUN NAMUSUYLA UĞRAŞIRSIN. ANAN YAŞINDA (seda sayandan özür dilerim. )EVLENMEK İÇİN KENDİ ANANI TV. PROĞRAMLARINA ÇIKARARIRSIN. . . ZAVALLI. . . . çok bilmişlik taslarsın. . . NEYE SAHİP OLDUĞUNA DEĞİL, NEREYE AİT OLDUĞUNA BAK. . . . . .

12
5
yanıtYanıtla
FATMA BERLIN IZMIRmobilWeb@haberler.com:

Dogru konusani dokuz koyden kovarlarmis

3
8
yanıtYanıtla
AYAKKABI KUTULARI TAŞIYACAM:

ÇAPSIZ OLDUKTAN SONRA BALANSTA TUTMAZ.

7
3
yanıtYanıtla
ÇİN MALI BUNLAR:

DALAKSIZ LAFINA HİÇ BİR HAKİM 35 TL LİK BİR TAZMİNAT ÖDEME KARARI VERMESİ BİRAZ İLGİNÇ PEK İNANDIRICILIĞI YOK. İŞİN İÇİN DE BAŞKA ŞEYLER VARDIR.

4
6
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title