Haberler

Katar Emiri, Erdoğan'la Görüşmeye Kravatlı Girdi; Köşk'te Kravatı Attı

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan'la bir araya gelen Katar Emiri'nin Tarabya Köşkü'ne geldiği sırada kravat taktığı görülürken Köşk'ün içinde çekilen fotoğrafta kravatsız olması dikkat çekti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Tarabya Köşkü'nde Katar Emiri Şeyh Temim Bin Hamed Al Sani'yi kabul etti. Yaklaşık 1 buçuk saat süren görüşme Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre çalışma kahvaltısında bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Katar Emiri Şeyh Temim, ikili ilişkilerin yanı sıra bölgesel ve uluslararası meselelere ilişkin görüş alışverişinde bulundular.

DİKKAT ÇEKEN AYRINTI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamad Al Sani ile çalışma kahvaltısında bir araya geldi. Katar Emiri'nin Tarabya Köşkü'ne geldiği sırada kravat taktığı görülürken köşkün içinde çekilen fotoğrafta ise Erdoğan gibi kravatsız olması dikkat çekti.


Katar Emiri, Tarabya Köşk'üne geldiği sırada kravatlıydı...


Köşk'te kravatı attı

İSRAİL KONUSUNDA ORTAK TAVIR

Görüşmede her iki lider de, İsrail'in Kudüs ve Mescid-i Aksa'yı hedef alan ihlallerine karşı ortak bir tavır sergileme çerçevesinde uluslararası toplumu harekete geçirmeye yönelik çabaların yoğunlaştırılması gerektiğini vurguladı. Filistinlilerin haklarının korunması ve gerekli desteğin sağlanması için ortak çaba harcanmasının önemine değinilen görüşmede, İsrail'in Kudüs'teki tecavüzlerinin, Gazze'ye yönelik ablukanın ve Yahudi yerleşimlerini genişletme faaliyetlerinin kaygı verici olduğu belirtildi. Bu hususlarda hukuk mücadelesini sabırla yürütürken meşruiyet zemininin korunmasının, uluslararası destek ve İsrail üzerindeki baskıların artırılması açısından önemli olduğu hatırlatıldı

Başta Suriye ve Yemen olmak üzere bölgesel konularda da görüş teatisinde bulunan iki liderin, ikili ilişkileri daha da geliştirme konusundaki kararlılıklarını da teyit ettikleri öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Hamad Al Sani İsrail Katar Sıkıcı Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (164)

serdarMobil-ANDROID:

şu tayyibe laf söyleyen haindir

21
46
yanıtYanıtla
erkan:

pkk yı vuruyoruz diye bütün arap birligi bizi kınadı bir tek katar türkiyenin sonuna kadar arkasındayız dedi dost zor günde belli olur helal olsun katara

42
20
yanıtYanıtla
kürt oğluMobil-ANDROID:

kendi ulkeni düzene sok sonra filistini masaya yatır.. senin kürt halkina yaptığın zulmü ısrail yapmıyor

25
24
yanıtYanıtla
........:

Erdogan, Israil kuklasi olmasa 1 saat yasatmazlar! bak buraya yaziyorum!! ''''eminenin eliyle zehirlerler onu'''' ve diger Kuklalar, Suud, Iran, Pakistan, Kazakistan, Azeribeydjan, gibi bolgelerin, kuklalarida, Ipleri orada, !

43
4
yanıtYanıtla
serap:

Erdogan bu arap emirlerine özene özene saray yaptırdı kendine.

29
18
yanıtYanıtla
Bekir:

Beyin küçük aslını bilmiyor ki lavuk sen soy ağacına bir baktır.

yanıt1
yanıt0
Niğdeli:

Takıldığınız yere bir bakın neticeye yigit misafirlerini ağırlamış

14
30
yanıtYanıtla
mantık:

İnadına Recep Tayyip Erdoğan

24
17
yanıtYanıtla
Nevsehirli 5050:

yorum yok . . . !! Millet AKP yola devam hedef 2023 4 yil onun onunde 2052 ve 2072 sonuna kadar AKP

yanıt4
yanıt1
Halil p:

Yoldan geçerken çatıda sigara içenlere bu ne saygısızlık diye bağıran cumhur başkanı krala gelince ses yok nede olsa kralın parası var belki bana verir diye dünya liderine bak

30
8
yanıtYanıtla
Tüm 164 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title