Haberler

Katar Emiri Al Sani Türkiye'ye Geliyor

Emir Al Sani, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuğu olarak Perşembe günü Türkiye'de olacak Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Emir Al Sani'nin, Yüksek Düzeyli Stratejik İşbirliği Konseyi’nin tesisi hakkındaki Ortak Siyasi Bildiri’yi imzalamaları öngörülüyor.

Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamad Al Sani, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuğu olarak Perşembe günü Türkiye'ye gelecek.

Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Emir Al Sani 18-19 Aralık'ta Türkiye'yi ziyaret edecek. Emir Al Sani ile yapılacak görüşmelerde ikili, bölgesel ve uluslararası konular ele alınacak.

Açıklamada iki dost ve kardeş ülke arasındaki ilişkileri kurumsal çerçeveye kavuşturarak, en yüksek seviyeye çıkartmayı amaçlayan Yüksek Düzeyli Stratejik İşbirliği Konseyi'nin tesisi hakkındaki Ortak Siyasi Bildiri'nin, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Katar Emiri Al Sani arasında imzalanmasının öngörüldüğü belirtilerek, "Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamad Al Sani'nin ziyareti, iki halkın tarihi kardeşlik bağlarının ve iki ülke arasındaki yakın işbirliğinin daha da güçlendirilmesi bakımından önemli bir vesile oluşturacaktır" denildi. - Ankara

Kaynak: AA / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Hamad Al Sani Türkiye Katar Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

adamın biriMobil-ANDROID:

bankasyayi onlara yem e t m e y e c e g i z.sole boşuna gelmesin

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title