Haberler

Katar Dışişleri Bakanı Türkiye'ye Geliyor

Güncelleme:

Kerry'nin çağrısının ardından Katar Dışişleri Bakanı Halid bin Muhammed el Atıyye Türkiye'ye geliyor.

ABD Dışişleri Bakanı Kerry'nin İsrail'in Gazze'ye düzenlediği saldırılarda Hamas'ın esir aldığı İsrailli asker için Türkiye ve Katar'dan yardım istemesinin ardından yeni bir gelişme yaşandı. Katar Dışişleri Bakanı Halid bin Muhammed el Atıyye Türkiye'ye geliyor.

DAVUTOĞLU'YLA GÖRÜŞECEK

Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Katar Dışişleri Bakanı’nın bugün Ankara’ya çalışma ziyareti gerçekleştireceği belirtilerek, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu ile görüşeceği ifade edildi.

MASADA ATEŞKES VAR

Görüşmede, Gazze'de ateşkes sağlanmasına yönelik ortak çabalar değerlendirileceği aktarılarak, Ortadoğu bölgesine ilişkin diğer konuların ve ikili ilişkilerin ele alınacağı kaydedildi.

KERRY, TÜRKİYE VE KATAR'DAN YARDIM İSTEMİŞTİ

Kerry, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu ve Katar Dışişleri Bakanı Muhammed El Atiye ile telefonda görüşmüş Türkiye ve Katar'ın etkisini kullanarak İsrailli askerin serbest bırakılmasında yardımcı olmalarını istemişti.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Türkiye İsrail Gazze Katar Dünya Güncel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (29)

Ehli keyif Cihat Liderleri:

Savaşı körükleyenler Dubaide, Avrupa''da kendi keyiflerine bakıyorlar. Olan Gazzedeki mazlum çocuklara kadınlara oluyor

14
0
yanıtYanıtla
Hamas durdurulmalı:

Gazzeden de roket atışının durdurulması gerekiyor ki ateşkes hemen sağlansın.

4
7
yanıtYanıtla
Hamasın füzesihamasi@hotmail.com:

deccalin emrindeki iblis sürüsü senin boynuna yuları bağlamış mehmetaa.Hamas o roketlerin neticesinde hiçbir zafer elde edemeyeceğine göre ne amaçlıyor?Olan mazlumlara oluyor.Sende hamasın attığı füzelerden farksızsın.Boşa atıyorsun.

yanıt0
yanıt0
analiz:

BİZ MÜSLÜMAN ÜLKELERİ adam olmayız İSRAİL resmen katliam üzerine katliam yapsın 1 askeri esir düşünce AMERİKA yardım istesin bizlerde koşalım.bu neyin mantığı ALLAH aşkına bukadar dalga geçilmesine nasıl müsade ediyoruz MÜSLÜMANLAR olarak ALLAH BAŞTA salak arap ülkelerine ve sonrada bize akıl ihsan etsin.

8
1
yanıtYanıtla
Çare Belli:

İttihad-ı İslam olsa bütün ülkelerdeki belalar bitecek ama bazıları buna direniyorlar.

9
0
yanıtYanıtla
milo:

kuklalar isbasina....... :)) emir yuksek yerden.

6
2
yanıtYanıtla
yuccoo:

eger yardım ederseniz bu şeytanlara cumhurbaşkanlıgı seçimlerinde vallahi de oy vermem okadar cocuk öldürdüler 72 saat ateşkes ilan edip filistinliler de ona inanıp cumaya camiye gidince toplu halde hepsini öldürdüler okulları hastanelerı bombaladılar yardım edersenz oy istemeyın halktan boşuna Allah kabul etmez bunu

7
0
yanıtYanıtla
akçıralı:

türkler çok aciz.sıkıysa yardım etmesinler.

5
2
yanıtYanıtla
SEDAT YAKUP:

EĞER YARDIM EDERSENİZ SİZİ ALLAH A HAVALE EDİYORUM .

6
0
yanıtYanıtla
nerede akpliler ses verin:

akp liler neredesiniz ne diyonuz bu işe makul bir açıklama yapın bakalım din için mi yardım ediyor başbakanınız kardeşine

1
5
yanıtYanıtla
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title