Haberler

Kasten Adam Öldürme Suçundan 6 Yıldır Aranan Şahıs Tutuklandı

Van’da, 6 yıl önce bir akrabasını öldürdükten sonra önce sahte kimlikle İran’a kaçan, ardından geldiği Bilecik’te polisin başarılı takibi sonucu yakalanan şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Van'da, 6 yıl önce bir akrabasını öldürdükten sonra önce sahte kimlikle İran'a kaçan, ardından geldiği Bilecik'te polisin başarılı takibi sonucu yakalanan şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Alınan bilgilere göre; 2010 yılında bir alacak verecek davası yüzünden Van'da akrabasını tüfekle öldürerek kayıplara karışan şüpheli Ö.Ç, 6 yıl aradan sonra dün Bilecik'te yakalandı. Van'da akrabası öldürdükten sonra sahte kimlik ile İran'a kaçan Ö.Ç.'nin bir süre önce aynı sahte kimlikle Türkiye'ye girdiği tespit edildi. Türkiye'ye giriş yaptıktan sonra Ö.Ç.'nin Bilecik'te geldiği ihbarı değerlendiren Bilecik Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube'ye bağlı Cinayet Büro Amirliğine ekipleri 10 günlük çalışma sonrası Ö.Ç.'yi Hürriyet Mahallesi Kapalı Pazar mevkinde ikamet ettiği evde yakaladılar. Zanlı, Bilecik İl Emniyet Müdürlüğündeki sorgusunun ardından adli makamlara sevk edildi. Çıkartıldığı mahkeme tarafından tutuklanan Ö.Ç. polis ekiplerce Bilecik M Tipi Kapalı Cezaevine teslim edildi.

Öte yandan İl Emniyet Müdür Yardımcısı Muzaffer Demir'in 10 günlük çalışma kapsamında ekipleri titizlikle koordine ettiği öğrenildi. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Bilecik Türkiye İran Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title