Haberler

Kastamonuspor 1966'da Ziya Doğan Dönemi

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Kastamonuspor 1966, teknik direktörlük görevine Ziya Doğan'ı getirdi.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Kastamonuspor 1966, teknik direktörlük görevine Ziya Doğan'ı getirdi.

Kastamonu ekibi, İsmail Dikmenli Spor Tesisleri'nde düzenlenen törenle Ziya Doğan ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Doğan anlaşmanın ardından takımla ilk antrenmanına çıktı.

Burada gazetecilere açıklama yapan Ziya Doğan, son 3 yılda birçok önemli teklif aldığını belirtti.

Türkiye'de kulüplerin idari anlamda birçok sıkıntısının olduğunu ifade eden Doğan, şunları söyledi:

"Ben Türkiye'de bir şeylerin iyi gitmediğini biliyorum ve yaşadığım olaylar karşısında içimden çok fazla çalışmak gelmedi. Sözler yerine gelmiyor. 'Bir projesi bulunan takım olursa çalışırım' dedim. Oturduk konuştuk hedeflere baktık. İyi insanlar, aynı zamanda hedefleri olan heyecan taşıyan projeler benim buraya gelmemde en büyük etken oldu. 'Ziya Doğan projenin olduğu yerde olur' diye hep girdik ama çalıştığımız yerlerde sıkıntılar yaşadık."

Projeleri bir iki yıl içerisinde hayata geçirmenin kolay olmadığını belirten Doğan, "İnanmadığım hiçbir şeye adım atmadım. İnanmasam burada olmam. Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Bu lig beni, oyuncularımı bu camiayı kesmez. Bunun üstü de kesmez, onun üstü var. Onun üstünde de Avrupa kupaları var. Bu anlayışın aynı şekilde devam etmesi lazım." diye konuştu.

Kastamonuspor 1966 Kulübü Başkanı Metehan Babaş, güçlü bir yönetim ve güçlü bir teknik ekiple hedeflerine ulaşacaklarını ifade etti.

Hedeflerini bu yıl daha da büyüttüklerini vurgulayan Babaş, "Kastamonuspor 2,5 yıl önce ikinci amatör kümedeydi. Şimdi geldiği yer 2. Lig. Hedef daha da büyüdü. Kastamonuspor 1966 olarak Süper Lig'e kadar hedefimiz olan bu maratonu inşallah Ziya Doğan'ın başarılı ve deneyimli geçmişiyle birleştirerek hedefe ulaştıracağız. Ziya Doğan hocamızla 3 yıllık anlaşma imzaladık. 3 yıllık anlaşma yapmamızdaki en büyük neden hedeflerin büyük olması." değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA / Spor

Ziya Doğan Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title