Haberler

Kastamonu Obm Daday'da Köylülerle Buluştu

Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğünce her ay iki işletme müdürlüğünde planlanan köy toplantılarının yenisi Daday İşletme Müdürlüğü’nün katkılarıyla Sarpun Köyünde yapıldı.

Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğünce her ay iki işletme müdürlüğünde planlanan köy toplantılarının yenisi Daday İşletme Müdürlüğü'nün katkılarıyla Sarpun Köyünde yapıldı.

Kastamonu'nun Daday ilçesinde Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğünce her ay iki işletme müdürlüğünde planlanan köy toplantılarının bir yenisi Daday İşletme Müdürlüğü'nün katkılarıyla Sarpun köyünde gerçekleştirildi. Ormancılık çalışmalarının tanıtımı ile vatandaşların orman işletmelerinden talep ve şikayetlerinin yerinde çözümü amacıyla düzenlenen toplantıya Kastamonu Orman Bölge Müdürü Ali Şahin, Bölge Müdür Yardımcısı Yaşar Çakıroğlu, şube müdürleri Ahmet Bolat, Cengiz Dik, Hamdiye Ulusoy ve İsmail Çetin ile Daday İşletme Müdürü Orhan Şahin, işletme şefleri, orman muhafaza memurları ve vatandaşlar katıldı.

Günün anısına köy camisinin bahçesine fidan dikiminin ardından köylülere fidan dağıtımı yapıldı. Ardından Köy Konağı'nda gerçekleştirilen sohbette Bölge Müdürü Ali Şahin tarafından Bölge Müdürlüğünce gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi verildi. Bölge Müdürü Ali Şahin konuşmasında "Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğü olarak hizmeti size getirmeye çalışıyoruz. Belki daireye gelemeyebilirsiniz, belki bir maruzatınız olur. Yaptığımız işleri sizlerle paylaşmak istiyoruz. Problemleri mümkün olduğunca yerinde çözmeye çalışıyoruz. Hasım değil, hısım olmak istiyoruz. Okul, cami bahçelerine fidan dikelim, fidan ihtiyacınız varsa verelim istiyoruz. Ormancılık çalışmalarında, orman yollarında sıkıntılar varsa bunları çözmek için geldik, taleplerinizi almak için geldik" dedi.

İş güvenliği ve koruyucu elbisenin önemine değinen Bölge Müdürü Ali Şahin yeni mevzuata ayak uydurmada köylülerimizin gayret göstermelerini istedi. Toplantıda köylülerce üretim birim fiyatlarının azlığı ile ilgili talepler ile ziyaretten duyulan memnuniyet dile getirildi, başka önemli problemlerinin olmadığı beyan edildi. Günün anısına Kastamonu Orman Bölge Müdürü Ali Şahin tarafından Sarpun Köyü Muhtarı İlhan Kaş'a OGM amblemli saat hediye edildi. - KASTAMONU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Bolat Kastamonu Ali Şahin Daday Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title