Haberler

Kastamonu - Kazada Ölen Sgk İl Müdür Yardımcısı ve Eşi Toprağa Verildi

Kazada ölen SGK İl Müdür Yardımcısı ve eşi toprağa verildi Ankara'da geçirdikleri trafik kazasında yaşamlarını yitiren Kastamonu Sosyal Güvenlik Kurumu Müdür Yardımcısı Cengiz Berber ve aynı kurumda memur eşi Ayten Berber'in cenazeleri, gözyaşlarıyla toprağa verildi.

Kazada ölen SGK İl Müdür Yardımcısı ve eşi toprağa verildi

Ankara'da geçirdikleri trafik kazasında yaşamlarını yitiren Kastamonu Sosyal Güvenlik Kurumu Müdür Yardımcısı Cengiz Berber ve aynı kurumda memur eşi Ayten Berber'in cenazeleri, gözyaşlarıyla toprağa verildi.

Dün Hacettepe Ünivesitesi Kampüsü önünde meydana gelen kazada 50 yaşındaki Cengiz Berber'in kullandığı otomobil ile başka bir otomobil çarpıştı. Kazada Cengiz Berber ve eşi 49 yaşındaki Ayten Berber hayatlarını kaybetti. Araçta bulunan kızları Berrin ve Berna Berber ile akrabaları Hüseyin Püridi yaralandı.

KURUM ÖNÜNDE TÖREN

Berber çifti için Kastamonu Sosyal Güvenlik Kurumu önünde tören düzenlendi. Törene, hastanedeki tedavilerinden sonra taburcu olan Berrin ve Berna Berber kardeşler de tekerlekli sandalyede katıldı. Tören boyunca ağlayan iki kardeşi yakınları teselli etmeye çalıştı.

Törenden sonra Kuzeykent Ulu Camii'nde kılınan cenaze namazına Ak Parti Kastamonu Milletvekilleri Mustafa Gökhan Gülşen, Metin Çelik, MHP İstanbul Milletvekili Murat Başesgioğlu, MHP Kastamonu Milletvekili Emin Çınar da katıldı. İkindi namazının ardından kılınan cenaze namazından sonra çiftin cenazeleri Daday İlçesi'ne götürülerek toprağa verildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sosyal Güvenlik Kurumu Kastamonu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500

Yorumlar (1)

Mustafa Bostancı:

Nur içinde yatın

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title