Haberler

Kastamonu-Karabük Karayolunda Yolcu Otobüsü Devrildi: 28 Yaralı

Güncelleme:

İstanbul istikametinden Kastamonu'ya giden yolcu otobüsünün devrildiği kazada, 35 yolcudan 28'i yaralandı.

DİREKSİYON HAKİMİYETİNİ KAYBEDİNCE DEVRİLDİ

Edinilen bilgiye göre, Ahmet Altuntaş, idaresindeki 34 HC 1156 plakalı yolcu otobüsüyle Karabük-Kastamonu karayolu Toprakcuma mevkisinde seyir halindeyken, direksiyon hakimiyetini kaybetti. Yolcu otobüsünün devrildiği kazada 35 yolcudan 28'i yaralandı. Yaralılara olay yerine gelen sağlık ekipleri müdahale etti. Yaralılardan 4'ü Kastamonu'daki çeşitli hastanelere, 24'ü ise Karabük'teki çeşitli hastanelere kaldırıldı.

"TAKSİDEN KAÇIYORDUM, KANALA DÜŞTÜM"

Jandarma ve polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı. Ulaşım ise kontrollü olarak sağlandı. Kazanın şokuyla yaşadıklarını anlatan sürücü Altuntaş, "Taksiden kaçıyordum. Yolun kenarında bulunan kanala düştüm. Savrulunca otobüs devrildi" diye konuştu.

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Ahmet Altuntaş Kastamonu İstanbul Karabük 3. Sayfa Haberler

500

Yorumlar (6)

toby:

metro kesinlikle kapatılmalı, kazada 1 numara

6
0
yanıtYanıtla
mete:

ciddi bi yaralanma yoktur umarım. Tüm kazazedelere geçmiş olsun. .

3
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

nülifer turuzim kaza yapan

1
0
yanıtYanıtla
KASTAMONUNUN 3/3 AKP VEKİLİ DİNLEYİN!:

KURTULUŞ SAVAŞINDA EN ÇOK ŞEHİDİ VEREN KASTAMONUYU BATIYA İSTANBULA BAĞLAYAN ANA YOLDUR BU YOL. MEMLEKETİN HER KÖŞESİNE, DOĞUNUN MEZRALARINA BİLE DUBLE YOL YAPAN HÜKÜMET BİR İLİN ANA YOLUNU TEK ŞERİT OLARAK BIRAKTI. BU YOL PARÇALI OLARAK ÇİFT ŞERİT YAPILIYOR AMA UYUZ KASTAMONU KARAYOLLARI BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ SAYESİNDE BİTMİYOR. GECE İSE ÇOK DAHA RİSKLİ, YOL YAPIMI VAR VE İŞARETLEME EKSİKLİKLERİ VAR. DÜN 4 YILDA KÖRFEZDE DENİZİN ÜZERİNE YAPILAN KÖPRÜNÜN AÇILIŞI VARDI, ONLAR YAPTI BİZ BAKTIK.

1
0
yanıtYanıtla
Saçma Yorumlara:

Ey ahali! Şoförlükle alakası yok dediğiniz kişi yıllardır Türkiye''nin çeşitli firmalarında şoförlük yapmış bir kişidir! Yıllardır geçimini şoförlüklekazanmaktadır! Kaza herkesin başına gelebilir! Saçma yorumlarınızla ne kadar da çok biliyorsunuz siz öyle! Bu mübarek kadir gecesi kul hakkına giriyorsunuz. Kastamonu tarafına günlerdir yağmur yağıyor yollar kaygan önüne araba kaymış vurmamak için otomobilden kaçarken otobüs devrilmiş. Olayı ne kadar biliyorsunuz da siz şoförlüğüne laf ediyorsunuz!

0
0
yanıtYanıtla
SAF:

Kastamonuda yol mu varmis? Turkiyenin en berbat yollari sizde, ama ahalidede hic tepki yok, halinden memnun. Saf halk su kastamonu halki

yanıt0
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title