Haberler

Kastamonu'da Cinayet Davası

Güncelleme:

Kastamonu'da, iddiaya göre, takı meselesi yüzünden cinayet işlendi.

Yeni evli çiftin ölümle sonuçlanan tartışmasının, gelinin babasının kendi altın bilezik ve takılarını bırakmak istemesinden çıktığı iddia edildi. Damat, kadın ve kayınpeder arasında ziynet eşyası yüzünden çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Bu sırada kadın, eşine tabanca ile göğüs kafesine 3 el ateş ederek ağır yaraladı. Yaralı adamın kafasına da sert bir cisimle darbe aldığı belirlendi.

Cinayet şüphelileri ise evin dış çelik kapısını kilitleyip, Kastamonu Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne giderek polise teslim oldu. Kadın, eşini evde çıkan tartışma sonucu silahla vurduğunu itiraf etti. Polis, kadın ile anne ve babasını gözaltına aldı.

Cinayetin işlendiği eve giden polis ekipleri, kapıyı kırarak içeri girirince oturma odasında hareketsiz yerde yatan ağır yaralı adamın istenen ambulans ile Kastamonu Dr. Münif İslamoğlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılmasını sağladı. Ameliyata alınan adam öldü.

Gözaltına alınanlar, emniyetteki sorgulamalarının ardından bugün Kastamonu Adliyesi'ne götürülerek hakim karşısına çıkarıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kastamonu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title