Haberler

Kastamonu Emniyet Müdürlüğünden Asayiş Uygulaması

Kastamonu Emniyet Müdürlüğü, Türkiye genelinde yaşanan terör olayları nedeniyle güvenlik önlemlerini üst seviyeye çıkardı.

Kastamonu Emniyet Müdürlüğü, Türkiye genelinde yaşanan terör olayları nedeniyle güvenlik önlemlerini üst seviyeye çıkardı. Bu kapsamda, son günlerde yapılan trafik ve asayiş uygulamalarında çok sayıda silah ve mermi ele geçirildi.

Kastamonu Emniyet Müdürlüğü, yaptığı yazılı açıklamada, şunları kaydetti: "Güvenlik hizmeti, gelişmiş toplumların vazgeçilmez unsurları arasında yer almakla ve devletin var olma nedenlerinin başında gelmektedir. Bu hizmet kamu düzeninin korunması, devamının sağlanması ve toplumun huzur içinde varlığını sürdürmesi yönüyle çok önemlidir.

Günlük hayatın olağan akışı içerisinde vatandaşımızı tedirgin eden suçlarla mücadele kapsamında Vatandaşlarımıza daha rahat ve huzurlu bir ortam sağlana bilmesi için en üst seviyede güvenlik tedbirleri alınmıştır. Toplumumuzun ortak değerlerinden olan düğün, nişan, sünnet, asker uğurlaması gibi sosyal etkinlikler sırasında vatandaşlarımızın dikkatsiz ve tedbirsiz davranışları sonucu müessir olaylar meydana gelmektedir. Mutlulukların ve sevinçlerin hüzne dönüşmemesi için bu etkinlikleri fırsat bilerek kutlamalarda silah ve patlayıcı madde kullanılmamalıdır. Son günlerde ülkemizde meydana gelen olaylar göz önünde bulundurularak vatandaşlarımızın huzur ortamının devamının sağlanmasına yönelik, terör ve asayiş olaylarının önlenmesi amacıyla çalışmalar yapmıştır.

Yapılan bu çalışmalar neticesinde, 2 adet 9 mm çapında ruhsatsız tabanca, 30 adet fişek, 3 adet 7,65 mm çapında ruhsatsız tabanca, 47 adet fişek, ruhsatsız 1 adet av tüfeği ve 5 adet kartuş, 4 adet kurusıkı tabanca, 107 adet fişek, 37 bin 940 gram kaçak tütün olmak üzere toplamda 5 adet silah, 77 adet fişek, 1 adet av tüfeği, 5 adet kartuş, 4 adet kurusıkı tabanca, 107 adet kurusıkı tabanca fişeği ele geçirildi. Yakalanan şahıslar hakkında da gerekli yasal işlemler başlatıldı. İlimiz genelinde halkımızın huzur ve sükun içerisinde yaşamını devam ettirebilmesi amacıyla çalışmalarımız büyük biz azim ve kararlılık içerisinde devam edecektir" - KASTAMONU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kastamonu Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title