Haberler

Kastamonu'daki Kanlı Pusuda Kadının Eşi Tutuklandı

Kastamonu'da, önü kesilen otomobilde 27 yaşındaki Turan Demir'in tabanca ile ödürülmesi, sevgilisi olduğu iddia edilen 22 yaşındaki İsmet Çiftçioğlu'nun da yaralanması olayıyla ilgili gözaltına alınan kadının boşanma aşamasında olduğu eşi 32 yaşındaki Necmettin Çiftçioğlu tutuklandı.

Kastamonu'da, önü kesilen otomobilde 27 yaşındaki Turan Demir'in tabanca ile ödürülmesi, sevgilisi olduğu iddia edilen 22 yaşındaki İsmet Çiftçioğlu'nun da yaralanması olayıyla ilgili gözaltına alınan kadının boşanma aşamasında olduğu eşi 32 yaşındaki Necmettin Çiftçioğlu tutuklandı.

Dün saat 14.30 sıralarında İsmailbey Mahallesi Açık Maslak mevkisinde meydana gelen olayda Necmettin Çiftçioğlu, iddiaya göre eşi ve onun sevgilisi olduğu iddia edilen Turan Demir'in içinde bulunduğu 06 VL 909 plakalı otomobilin önünü kendi otomobiliyle kesti. Araçtan inen Çiftçioğlu, sürücü Turan Demir ve yanındaki koltukta oturan eşi İsmet Çiftçioğlu'na kurşun yağdırdı. Turan Demir, sağlık ekibinin olay yerinde kalp masajı yaparak gerçekleştirdiği müdahaleye rağmen hayatını kaybetti. Başından vurularak ağır yaralanan İsmet Çiftçioğlu ise Kastamonu Dr. Münif İslamoğlu Devlet Hastanesi'ndeki tedavisinden sonra Çorum'a sevk edildi. Kadının hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi.

Otomobilin arka koltuğunda oturan Çiftçioğlu çiftinin kızları Ç.Ç. ise saldırıdan yara almadan kurtuldu. Saldırıya şahit olan arkadaki araçta bulunanlar, küçük kızı otomobilden alıp daha sonra gelen polis ekibine teslim etti. Ç.Ç., Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü'nce korumaya alınarak sevgi evine yerleştirildi.

Polis, olayın ardından kaçan ve bir pastane imalathanesinde çalışan Necmettin Çiftçioğlu'nu, Geyikli Köyü'ndeki evinde gece saatlerinde ruhsatsız tabancası ile yakaladı. Gözaltına alınan Necmettin Çiftçioğlu'nun, 5 ay önce eşine boşanma davası açtığı ve dün boşanma davasıyla ilgili Kastamonu Adliyesi'nde görülen duruşmanın ardından adliye çıkışında eşinin 2 yaşındaki kızları ile birlikte bindiği otomobili takip edip önünü keserek saldırıyı gerçekleştirdiği belirlendi. Emniyette susma hakkını kullanan Nemettin Çiftçiloğu, işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. Savcılık ve nöbetçi mahkemede de susma hakkını kullanan Çiftçioğlu, tutuklanarak cezaevine konuldu. - Kastamonu

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kastamonu Maslak 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title