Haberler

Kastamonu'da Vergi Rekortmenleri Ödüllendirildi

İnebolu Ticaret ve Sanayi Odası tarafından, vergi rekortmenlerine plaket verildi.

İnebolu Ticaret ve Sanayi Odası tarafından, vergi rekortmenlerine plaket verildi.

Bir restoranda düzenlenen törende konuşan Kaymakam Gökhan Görgülüarslan, kamu yatırımlarının finanse edilmesini sağlayan en önemli kaynağın, mükellefler tarafından ödenen vergiler olduğunu söyledi.

Vergi vermenin önemine dikkat çeken Görgülüarslan, "Hizmetlerin esasını oluşturan mükelleflerimize teşekkür ediyorum. Memlekette üretim yapan, katkı yapan insanların verdiği vergiler çok kıymetlidir. Bu vergilerin çok özenli şekilde kullanılması gerekiyor. Biz de buna çok dikkat ediyoruz" dedi.

İnebolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şakir İşeri ise, İnebolu, Doğanyurt, Bozkurt, Abana, Çatalzeytin, Küre ve Ağlı ilçelerinde, kurumlar ve gelir vergisinde ilk sıralarda yer alan mükellefleri ödüllendirdiklerini belirtti.

Konuşmaların ardından, 39 mükellefe plaket verildi.

Törene, MHP Kastamonu Milletvekili Emin Çınar, İnebolu Belediye Başkanı Engin Uzuner, Doğanyurt Belediye Başkanı Ahmet Kaya, mükellefler ve oda üyeleri katıldı. - Kastamonu

Kaynak: AA / Yerel

Gökhan Görgülüarslan Doğanyurt Kastamonu İnebolu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title