Haberler

Kastamonu'da Uyuşturucu Operasyonu

Kastamonu Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce (KOM), İnebolu, Abana ve Bozkurt ilçelerinde uyuşturucu operasyonu yapıldı.

Kastamonu Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce (KOM), İnebolu, Abana ve Bozkurt ilçelerinde uyuşturucu operasyonu yapıldı. Operasyonda, 16 kişi gözaltına alındı.

Ev ve işyerlerinde yapılan aramalarda, 446 gram kubar esrar, 25,52 gram toz esrar, 1 gram plaka esrar, 6,62 gram kenevir tohumu bitkisi, 5 fişek, 3 av tüfeği, bu tüfeklere ait 36 dolu fişek, üzerinde Clas ibaresi bulunan 1 kurusıkı tabanca, bu tabancaya ait 9 fişek, çok sayıda uyuşturucu madde içiminde kullanılan çarşaf ve şaşal tabir edilen pet şişe düzeneği, uyuşturucu madde sıkıştırmakta kullanılan metal para ile taş parçaları ele geçirildi.

Olayla ilgili gözaltına alınan 16 kişiden 10'u savcılıkça serbest bırakılırken 1 kişi de çıkarıldığı mahkemece serbest kaldı. L.G, M.Ş, Ş.A, M.D ve İ.T adlı zanlılar tutuklanarak cezaevine gönderildi. - KASTAMONU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kastamonu İnebolu Abana Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title