Haberler

Kastamonu'da Uyuşturucu Operasyonu: 16 Gözaltı

Kastamonu'nun İnebolu, Bozkurt ve Abana ilçelerinde polisin düzenlediği operasyonlarda gözaltına alınan 16 şüpheliden 5'i mahkemece tutuklandı.

Kastamonu'nun İnebolu, Bozkurt ve Abana ilçelerinde polisin düzenlediği operasyonlarda gözaltına alınan 16 şüpheliden 5'i mahkemece tutuklandı.

Kastamonu Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube ekiplerinin İnebolu, Bozkurt ve Abana'da yaptıkları istihbari çalışmalar sonucunda belirlenen 15 adrese eş zamanlı baskınlar yapıldı. Operasyonda toplam 16 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin ev ve işyerlerinde yapılan aramalarda 446 gram kubar esrar, 25 gram toz esrar, 1 gram plaka esrar, 6 gram kenevir tohumu bitkisi, 1 ruhsatsız tabanca, 3 av tüfeği, 1 kurusıkı tabanca ile çok miktarda uyuşturcu içiminde ve paketlemede kullanılan malzeme ele geçirildi.

Polisteki sorgularının ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden 5'i nöbetçi mahkemece tutuklanırken, 11'i tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. - Kastamonu

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kastamonu İnebolu Abana Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title