Haberler

Kastamonu'da Umke'den Bayram Mesaisi

Kastamonu'da Ramazan Bayramı süresince Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi'nin (UMKE) aktif görev alacağı belirtildi.

Kastamonu'da Ramazan Bayramı süresince Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi'nin (UMKE) aktif görev alacağı belirtildi.

İl Sağlık Müdürü Metin Öztürk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 9 günlük bayram tatili dolayısıyla kentte trafik akışının yoğun olduğu bölgelerde ambulanslı UMKE personelinin konuşlandırıldığını söyledi.

Trafik kazalarında erken müdahalenin önemine dikkati çeken Öztürk, şunları söyledi:

"Ülkemizi batıdan doğuya bağlayan bir köprü vazifesi gören D-100 karayoluna sınırı bulunan Tosya'da, Kastamonu-İstanbul karayolu güzergahındaki Araç'ta ve sahil ilçelerimizi birbirine bağlayan önemli bir kavşağa sahip Devrekani ilçesinde bayram tatili öncesinde ve sonrasında ambulanslı UMKE personellerimiz görev alacak. Başlangıçta ve bitişte 2'şer gün nöbet tutacak olan ekiplerimiz, olası bir kaza durumunda yaralılara hızlı müdahale ve hastaneye ulaştırılması konusunda 112 Acil Servis ekiplerimizin büyük destekçisi olacak."

Öztürk, geçen yıl bayram tatillerinde sağlık ekiplerinin yaklaşık 60 kazaya müdahale ettiğine işaret ederek, en büyük temennisinin bu yıl kazaların az yaşanması olduğunu söyledi.

UMKE sorumlusu paramedik Oğuzhan Bozoğlu da kavşaklarda, trafik ekipleriyle beklediklerini dile getirerek, " Gün içinde karayolu güvenliği için nöbet tutan trafik ekipleriyle kavşaklarda göreve hazır bir şekilde bekliyoruz. Ayrıca, vatandaşlarımızın kendilerini güvende hissetmesi için güzergahlarda devriye faaliyetinde bulunuyoruz." diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi Ramazan Bayramı Metin Öztürk Kastamonu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title