Haberler

Kastamonu'da Teröre Lanet Mitingi Düzenlendi

Kastamonu'nun Araç ilçesinde son günlerde meydana gelen terör saldırısını kınamak amacıyla "Teröre Lanet Mitingi" düzenlendi.

Kastamonu'nun Araç ilçesinde son günlerde meydana gelen terör saldırısını kınamak amacıyla "Teröre Lanet Mitingi" düzenlendi.

Araç'ta faaliyet gösteren çok sayıda sivil toplum örgütü ve ilçe halkı bir araya gelerek oluşturduğu 'Hepimiz Mehmediz' adı altında düzenlenen yürüyüşte teröre lanet yağdı. Hükümet konağı önünden başlayan yürüyüşe sivil toplum örgütleri ve vatandaşlar, ellerinde Türk bayrakları ile İlçe terminaline doğru yürüyüşe geçti. Bazı siyasi partilerin de destek verdiği yürüyüşe ilçe halkı ve ilçe esnafın da alkış ve ıslıkları eşliğinde teröre lanet yağdırıldı.

Araç hükümet konağı önünden yürüyüşe geçen grup, 'Şehitler ölmez, vatan bölünmez', 'Hepimiz Mehmetiz, PKK'ya yeteriz', 'Her Türk asker doğar' sloganları eşliğinde ilçe terminaline kadar yürüdü. Burada İstiklal Marşı ve şehitler için Fatiha okundu.

Burada gurup adına basın açıklaması yapan Araç Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Abdullah Aydın, "Dil, din, ırk ayrımı yapmadan ülkemizin ortak sorunu olan terörü ve terör yandaşlarını lanetliyoruz. Türk milleti, göz göre göre vatanın bölünmesine seyirci kalmayacaktır" dedi. Memleketin dört bir yanında yine şehit cenazelerinin geldiğini belirten Aydın, "Vatan evlatlarımızın şehit verilmemesini önlemek için terör örgütünü destekleyen BDP Milletvekillerinin dokunulmazlığının kaldırılarak adaletin yerine getirilmesini istiyoruz" diye konuştu. - KASTAMONU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Abdullah Aydın Kastamonu Politika Güncel Haberler

title