Haberler

Kastamonu'da Sınır Kavgası Kanlı Bitti: 2 Ölü

Kastamonu'da sınır kavgası nedeniyle çıkan tartışma kanlı bitti. Tartışmada baba ve oğul, hayatını kaybetti.

Edinilen bilgilere göre, Kastamonu'nun Taşköprü ilçesi Ortaköy'de aralarında daha önce husumet bulunan Mehmet Eli Varışlı (60) ile Mehmet Emin Samutoğlu ve oğlu Mutlu Samutoğlu, oy kullandıkları köy konağından ayrıldıktan sonra eve dönüşte tartışmaya başladılar. Tartışmanın büyümesi üzerine Mehmet Ali Varışlı, av tüfeği ile Mehmet Emin Samutoğlu ve oğlu Mutlu Samutoğlu'nun üzerine ateş etmeye başladı. Kurşunların hedefi olan Mehmet Emin Samutoğlu ve oğlu Mutlu Samutoğlu, ola yerinde hayatını kaybetti. Olayın jandarmaya bildirilmesi üzerine, köye jandarma ekipleri köyde geniş güvenlik önlemleri aldı. Aile yakınları, olay yerine gelerek sinir krizleri geçirdiler.

Olay Yeri İnceleme ekiplerinin çalışması ve Cumhuriyet Savcısının incelemesinin ardından, Mehmet Emin Samutoğlu ve oğlu Mutlu Samutoğlu'nun cenazeleri, olay yerine gelen cenaze aracına konarak Taşköprü Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olay sonrası Mehmet Ali Varışlı, silahıyla birlikte jandarma ekiplerine teslim oldu. Olayla ilgili soruşturma başlattı. - KASTAMONU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kastamonu Taşköprü Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title