Haberler

Kastamonu'da Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü

“Sevdiklerimizle Sağlığa Yürüyoruz” projesi kapsamında Sağlık Bakanlığı'nın ülkenin her köşesinde başlattığı yürüyüşe Kastamonu’da sağlıkçılar ve vatandaş yoğun ilgi gösterdi.

"Sevdiklerimizle Sağlığa Yürüyoruz" projesi kapsamında Sağlık Bakanlığı'nın ülkenin her köşesinde başlattığı yürüyüşe Kastamonu'da sağlıkçılar ve vatandaş yoğun ilgi gösterdi.

Halk Sağlığı Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü ve Kamu Hastaneler Birliği'nin birlikte düzenlediği "Sevdiklerimizle Sağlığa Yürüyoruz" projesi Kastamonu'da İnönü Mahallesinde gerçekleştirildi. Yürüyüşe İl sağlık Müdürü Dr. Metin Öztürk, Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Mustafa Uyanık, Halk Sağlığı Müdürü Dr. Yüksel Kutlu ile sağlıkçılar ve vatandaşlar katıldı.

Her insanın her gün düzenli yürümesi gerektiğini belirten İl Sağlık Müdürü Dr. Metin Öztürk, "Obezite ve diğer hastalıkların yürüyüş noksanlığından ileri geliyor. Bakanlığımızın emir ve talimatları gereği bu yürüyüş konusunda bıkmadan usanmadan halkımızı her vesile ile bilgilendireceğiz" dedi. - KASTAMONU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İl Sağlık Müdürlüğü Sağlık Bakanlığı Metin Öztürk Kastamonu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title