Haberler

Kastamonu'da Korkunç Tüp Patlaması

Güncelleme:

Kastamonu'nun Azdavay ilçesinde tüp bayisinde meydana gelen patlamanın ardından 3 katlı bina çöktü.

Kastamonu'nu Azdavay ilçesinin Cumhuriyet Caddesi'nde yer alan bir tüp bayiinde patlama meydana geldi. Alınan bilgiye göre, saat 23.00 sıralarında Hakkı Şahin (60) ve oğlu Erdem Şahin'e (38) ait tüp bayisinde henüz belirlenemeyen nedenle büyük bir patlama meydana geldi. Patlamanın ardından 3 katlı bina çöktü.

BİR AİLE GÖÇÜK ALTINDA KALDI

Çökme sonucu Hakkı Şahin ile oğlu Erdem Şahin, gelini Aysun Şahin (35), torunları Atalay (15), Nihal (9), Güneş (2) Şahin göçük altında kaldı. Şahin ailesinin yardımına çevredeki vatandaşlarla, Azdavay Belediyesi personeli koştu. Büyük uğraşlar sonunda Hakkı Şahin ile Aysun, Atalay, Nihal ve Güneş Şahin, göçük altından çıkartıldı. Yaralılar ilk olarak Azdavay Devlet Hastanesi'ne, buradan da Kastamonu Dr. Münif İslamoğlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Patlamada, vücudunda 3. derece yanıklar oluşan Hakkı Şahin ise İstanbul'a sevk edildi. 2 yaşındaki Güneş bebek ise hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

BÜYÜK HASAR OLUŞTU

Öte yandan, Kastamonu İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD), Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE), İtfaiye ekipleri ve vatandaşlar ise göçük altında kalan Erdem Şahin'i kurtarma çalışmalarına devam etti. Sabah saatlerinde Şahin'in cesedine ulaşıldı. Enkazın altından cesedi çıkartılan Erdem Şahin'in cansız bedeni, cenaze aracına konarak Azdavay Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Ayrıca patlamada, tüp bayisinin bulunduğu 3 katlı bina tamamen çökerken, çevredeki ev ve iş yerlerinde de büyük hasarlar oluştu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Aysun Şahin Erdem Şahin Kastamonu Azdavay Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (4)

azdavaylı kemanecikastmonulu3437@hotmail.com:

büyük geçmiş olsun allah geride kalanlara allah sabır versin

3
0
yanıtYanıtla
Mustafa ÇalcıMustafa.calci1955@gmail.com:

Allah ölenlere rahmet eylesin, yaralılara acil şifalar, ailesine sabırlar versin.

2
0
yanıtYanıtla
kamil gözelkamilgozel@gmail.com:

allah ölen şahin ailesi fertlerine rahmet eylesin geride kalanlara sabırlar ve acil şifalar versin ayrıca tüm azdavay halkına baş sağlığı dilerim

1
0
yanıtYanıtla
süleyman demirelsuleymandemirel09@hotmail.com:

allah ölenlere rahmet yaralılara acil şifalar dilerim allah sabır versin

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title