Haberler

Kastamonu'da 'İslam Anlayışımız ve Siyasi İslamcılık' Konferansı Düzenlendi

Türkiye Kamu-Sen İl Başkanlığı ve Kastamonu Belediyesi öncülüğünde “İslam Anlayışımız ve Siyasi İslamcılık” adlı konferans düzenlendi.

Türkiye Kamu-Sen İl Başkanlığı ve Kastamonu Belediyesi öncülüğünde "İslam Anlayışımız ve Siyasi İslamcılık" adlı konferans düzenlendi.

Kastamonu Belediyesi tarafından yeni yaptırılan ve ilk defa kullanılan Belediye Konferans Salonunda gerçekleştirilen konferansa Ege Üniversitesi Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Nadim Macit, konuşmacı olarak katıldı.

Konferansa, MHP Kastamonu Milletvekili Emin Çınar, Belediye Başkan Vekili Muzaffer Berber, Belediye Başkan Adayı Hayati Hamzaoğlu, Kamu-Sen İl Başkanı Nedim Afacan, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

'İslam Anlayışımız ve Siyasi İslamcılık' hakkında bilgi veren Ege Üniversitesi Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Nadim Macit, dini kullanarak veya istismar ederek siyaset yapılmasının gaflet olduğunu söyledi.

Yapılan haksızlıkları, hırsızlıkları meşru göstermeye çalışmanın İslam Dini'ni özde değil sözde yaşamak olduğunu vurgulayan Macit, "Yapılanlara ses çıkarmamak, dini yanlış yorumlamak ciddi bir tehlikedir" dedi. - KASTAMONU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ege Üniversitesi Kastamonu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title