Haberler

Kastamonu'da Gazeteler Bayramda Çıkmayacak

Kastamonu'da yayın yapan günlük gazeteler Ramazan Bayramı'nda çıkmayacak.

Kastamonu'da yayın yapan günlük gazeteler Ramazan Bayramı'nda çıkmayacak.

Kastamonu il merkezinde yayın yapan Kastamonu, Nasrullah, Sözcü, Doğrusöz ve Açıksöz Gazeteleri ile Tosya ilçesinde günlük yayın yapan Tosya Açıksöz ve Tosya Haber37 Gazeteleri, Ramazan Bayramı süresi boyunca çıkmama kararı aldı. Kastamonu'da haftalık yayın yapan gazeteler de bayram süresi içinde gazete çıkarmayacak.

"BAYRAMDA GAZETECİLER DE TATİL YAPSIN"

Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erkan Yılmaz, yıllardır devam eden uygulamanın bu yılda devam edeceğini belirterek, gazetelerin bayram boyunca yayınlarını durduracaklarını söyledi.

Yılmaz, "Biz bu uygulamayı yıllardır devam ettiriyoruz. Bayramlarda gazete basımına ara veriyoruz. Kastamonu'da günlük yayın yapan 5, Tosya'da 2 ve ilçelerimizdeki haftalık gazeteler bayram süresince gazete çıkarmayacak. İl merkezindeki gazeteler Basın İlan Kurumu Şube Müdürlüğü'ne, ilçedeki gazeteler Kaymakamlıklara yaptıkları müracaatla bayram boyunca yayınımıza ara veriyoruz. Bu vesileyle bayram boyunca bizler de tatil yapma imkanı buluyoruz" dedi.

Erkan Yılmaz, gazetelerin 12 Ağustos Pazartesi gününden itibaren yeniden okuyucusuna ulaşmaya devam edeceğini söyledi. - KASTAMONU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ramazan Bayramı Gazeteler Kastamonu Gazeteler Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title