Haberler

Kastamonu'da İki Grup Arasında Çıkan Kavgada 2 Kişi Kayboldu

Güncelleme:

Kastamonu'da iki grup arasında çıkan tartışma sonrası 2 kişi kayboldu, Kaybolan 2 kişiden 6 gündür haber alınamıyor.

Kastamonu'da bir grup arasında çıkan tartışma sonrası 2 kişi, 6 gündür bulunamadı.


EĞLENMEK İÇİN GİTTİKLERİ YERDE KAVGA ÇIKTI

Edinilen bilgiye göre, Kastamonu'da aynı köyden oldukları öğrenilen Mehmet Kavaklı, Remzi Ay, Hüseyin Sirkeci, Ali Çakır ve Mehmet Arpacı, eğlenmek için Karaçomak Barajı'na gitti. Burada tartışmanın yatıştırılması üzerine, arkadaşlar Şeyh köyüne geldi. Bu esnada grup arasında tekrar tartışma çıktı.

"BİZİ YALNIZ BIRAKIN"

Tartışmanın büyümesi üzerine, karşılıklı yumruklaşmalar oldu. İddialara göre, bu esnada Hüseyin Sirkeci, yanında bulundurduğu bıçağı çıkartarak Ali Çakır ile yalnız kalmak için, diğer arkadaşlarının oradan gitmesini istedi.

İKİSİ DE KAYIPLARA KARIŞTI

Ali Çakır ile yalnız kalan Hüseyin Sirkeci arasında henüz yaşananlar bilinmezken, her 2'si de kayıplara karıştı.

6 GÜNDÜR HABER ALINAMIYOR

Hüseyin Sirkeci'nin, Ali Çakır'ı öldürdüğü iddiaları üzerinde durulurken, olay sonrası Hüseyin Sirkeci kaçarak kayıplara karıştı. İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından soruşturması süren olayda, emniyet güçleri, 6 gündür Ali Çakır'ın cesedine veya izine rastlayamadı. Her yerde Ali Çakır ile Hüseyin Sirkeci'yi arayan emniyet güçleri, geniş çaplı soruşturma başlattı.

Öte yandan, Ali Çakır'ın yakınları, kavga sonrası Ali Çakır'ın öldürüldüğünü ve cesedinin ise bir yerlere atıldığını ileri sürdü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ali Çakır Kastamonu Remzi Ay Kavaklı Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (1)

objektifahmetucar1978@outlook.com:

yakalanınca alkollüydüm pişmanım denilince 10 sene ya yatar ölense pisi pisine caından oldu gerçek adalet olmuş olsacan alan kişinin idam veya müebbet cezası alması lazım

5
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title