Haberler

Kastamonu'da Cinayete 2 Tutuklama

Kastamonu'da, geçen 15 Ağustos'ta 32 yaşındaki Mehmet Yıldız'ın otomobilin içinde av tüfeği ile öldürülmesi, eşi 28 yaşındaki Yasemin Yıldız'ın yaralanmasıyla ilgili gözaltına alınan 2 kişi tutuklandı.

Kastamonu'da, geçen 15 Ağustos'ta 32 yaşındaki Mehmet Yıldız'ın otomobilin içinde av tüfeği ile öldürülmesi, eşi 28 yaşındaki Yasemin Yıldız'ın yaralanmasıyla ilgili gözaltına alınan 2 kişi tutuklandı.

Kastamonu- Taşköprü yolunun Hatip Köyü mevkisinde meydana gelen olayda Mehmet Yıldız'ın kullandığı 06 VPV 79 plakalı otomobile, seyir halindeyken kimliği belirsiz kişilerce  ateş açıldı. Av tüfeği ile yapılan saldırıda Mehmet Yıldız ölürken, eşi Yasemin Yıldız yaralı kurtuldu.

Emniyet ve jandarma ekiplerinin birlikte yaptığı çalışmalar sonunda saldırıyı gerçekleştirdikleri iddiasıyla 34 yaşındaki Serkan H. ve 25 yaşındaki Murat A. gözaltına alındı. Şüpheliler, ifadelerinde suçlamayı kabul etmedi ve olayla bir ilgilerinin olmadığını ileri sürdü. Adliyeye sevk edilen 2 şüpheli, çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu. - Kastamonu

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Yıldız Kastamonu Taşköprü Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title