Haberler

Kastamonu Belediyesi'nde Transfer

Hentbol Bayanlar Süper Lig takımlarından Kastamonu Belediyesi Gençlikspor Kulübü, antrenör Osman Kalyoncu'nun sözleşmesini 1 yıl uzattı.

Hentbol Bayanlar Süper Lig takımlarından Kastamonu Belediyesi Gençlikspor Kulübü, antrenör Osman Kalyoncu'nun sözleşmesini 1 yıl uzattı.

Kulüp Başkanı Hüdaver Eski, Kastamonu Belediyesi'nde düzenlenen imza töreninde yaptığı konuşmada, yapılan çalışmalarla ligde hedefledikleri noktaya ulaştıklarını söyledi.

Ulusal yayın yapan bir televizyonda 2 defa maçlarının canlı verildiğini ve ulusal dergilerde de takım hakkında yazılar çıktığını ifade eden Eski, şöyle konuştu:

"Böylelikle, şehrimizin ismini duyurduk. Arkadaşlarımız bu seviyeye kadar geldi ama kadroda bazı değişiklikler yapacağız. Haziran ayında bir kulüp binası açacağız, bundan sonraki faaliyetimize oradan devam edeceğiz. Bütçemiz elverdiği ölçüde iyi bir takım yapıp, ligde daha üst sıralara çıkmayı hedefliyoruz."

Osman Kalyoncu da tüm ekip olarak geçen sezon hedefe kilitlendiklerini ve başarıyı yakaladıklarını dile getirdi.

Önümüzdeki sezon üçüncülük hedeflerinin olduğunu aktaran Kalyoncu, Türk hentbolüne hizmet edecek sporcularla bir arada olmak istediklerini kaydetti.

Konuşmaların ardından Kalyoncu, bir yıllık sözleşmeye imza attı.

Kaynak: AA / Yerel

Kastamonu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title