Haberler

Kastamonu Basınında Bugün

Kastamonu'da yayınlanan bazı gazetelerin haber başlıkları şöyle.

Kastamonu'da yayınlanan bazı gazetelerin haber başlıkları şöyle:

Açıksöz : "Av ve Yaban Hayatı Çalıştayı başladı"

Orman ve Su İşleri Bakanlığı'na bağlı 10.Bölge Müdürlüğü'nün 'Av ve Yaban Hayatı' konulu çalıştayı Kastamonu'da başladı.

Doğrusöz: "Sevgi hayata bağladı"

Geçirdiği trafik kazası sonrası 1.5 yıldır bitkisel hayatta olan Abdullah Sarıalioğlu kızı ve eşinin sevgisiyle bitkisel hayattan çıkarak yeniden hayata tutundu.

Kastamonu : "Önceliğimiz Hacettepe"

Vali Erdoğan Bektaş, Hacettepe bünyesinde bulunan Kastamonu Tıp Fakültesi'nde olumlu gelişmeler olmadığı takdirde Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Seyit Aydın'ın safhına geçeceklerini açıkladı.

Nasrullah: " Biz söyleyeceğimizi söyledik"

Vali Erdoğan Bektaş, Tıp Fakültesi'yle ilgili önceliklerin binanın tamamlanması olduğunu belirterek, "Önceliğimiz Hacettepe, ancak gelişme olmazsa, Kastamonu Üniversitesi Rektörü Aydın'ın safhına geçeriz" dedi.

Sözcü: "Yaşama azmi tıbbı bile yanılttı"

Geçirdiği trafik kazası sonucu en fazla 15 gün bitkisel hayatta yaşar denilen Abdullah Sarıalioğlu, 1.5 yıl bitkisel hayatta kaldıktan sonra kızı ve eşinin sevgisiyle hayata yeniden tutundu.

- KASTAMONU

Kaynak: AA / Yerel

Erdoğan Bektaş Seyit Aydın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title